Sahte Peygamber: M. Kemal Atatürk

Published by

on

Sahte Peygamber: M. Kemal Atatürk

*

Resimleri orjinal boyutunda görmek için üzerlerine tıklayınız

 

(Fotoğraf: [solda] Batıda yaygın olan elinde 10 emir taş levhalarıyla Hz. Musa aleyhisselam tasviri [resimdeki yüz tarafımızdan sansürlenmiştir] [sağda] ise elinde Isviçre’den vs. aldığı çakma kanunlarıyla kemalistlerin sahte peygamberi M. Kemal Atatürk’ün heykeli.)

***

Sözümüze evvela Efendimizin (sallallahu aleyhi vesellem) bir Hadis-i şerifi ile başlayalım:

“…Ümmetimden bazı kabileler, müşriklere iltihak etmedikçe ve yine ümmetimden bazı kabileler putlara tapmadıkça kıyamet kopmaz. Şüphesiz, ümmetim içerisinden otuz tane yalancı çıkacak. Onların her biri kendisini peygamber sanacak. Halbuki, ben, Peygamberlerin sonuncusuyum. Benden sonra Peygamber yoktur. Benim ümmetimden bir grup da Allah’ın emri gelinceye kadar hak üzerine -üs­tün olarak- devam edecek. Onla­ra muhalefet edenler kendilerine zarar vermeyecektir.” (KAYNAK: Müslim, Fiten 19; Tirmizî, Fiten 32; İbn Mâce 9, Ebû Dâvûd, Fiten 1; Sünen-i Ebu Davud Terceme ve Şerhi, Şamil Yayınevi, cild 14, sayfa 353-355.)

***

Bilindiği gibi, yeni bir şeriat getiren Peygamberlere  -selam olsun onlara- Allahu Teala tarafından kitap verilir. Allahu Teala’dan kitap alamayan M. Kemal, bayrağı haç olan Isviçre’nin medeni kanununu, diktatör Hitler Almanya’sının borçlar/ticaret kanununu ve diktatör Mussolini’nin faşist Italya’sının ceza kanununu alarak, o meşhur son Meclis konuşmasında söylediği gibi, “…gökten değil, hayattan…” almıştır.

Oysa Allahu Teala şöyle buyurmaktadır:

 

Maide Suresi

49 – Aralarında Allah’ın indirdiğiyle hükmet. Onların keyiflerine uyma. Allah’ın sana indirdiğinin bir kısmından seni saptırmalarından sakın. Eğer Allah’ın hükmünden yüzçevirirlerse, bil ki Allah, bir kısım günahları sebebiyle onları musibete uğratmak istiyor. Muhakkak ki insanların çoğu yoldan çıkanlardır.

50 – Yoksa cahiliyye hükmünü mü arıyorlar? kesinlikle bilen bir toplum için Allah’tan daha güzel hüküm veren kim olabilir?

***

Nisa Suresi

59 – Ey iman edenler! Allah’a itaat edin, Peygambere de itaat edin ve sizden olan emir sahibine de itaat edin. Eğer herhangi bir şeyde anlaşmazlığa düşerseniz; Allah’a ve ahiret gününe gerçekten inanıyorsanız, onu Allah ve Resulüne arz edin. Bu, daha iyidir ve sonuç bakımından da daha güzeldir.

60 – Şunları görmüyor musun? Kendilerinin sana indirilene ve senden önce indirilene inandıklarını ileri sürüyorlar da tağuta inanmamaları kendilerine emrolunduğu halde, tağut önünde muhakemeleşmek istiyorlar. Şeytan da onları bir daha dönemeyecekleri kadar iyice sapıklığa düşürmek istiyor.

61 – Onlara: “Allah’ın indirdiğine ve Peygambere gelin!” denince, münafıkların senden büsbütün uzaklaştıklarını görürsün.

***

Bakara Suresi

170 – Onlara: “Allah’ın indirdiğine uyun.” dendiği vakit de: “Yok, ATA‘larımızı neyin üzerinde bulduysak ona uyarız.” dediler. Ya ATA‘ları bir şeye akıl erdiremez ve doğruyu seçemez idiyseler de mi onlara uyacaklar?

***

Ahzap Suresi

36 – Bununla beraber Allah ve Resulü bir işe hükmettiği zaman, gerek mümin bir erkek ve gerekse mümin bir kadın için, o işlerinde başka bir tercih hakkı yoktur. Her kim de Allah ve Resulüne âşi olursa açık bir sapıklık etmiş olur.

***

Ey kalpleri evirip çeviren Rabbim! Kalplerimizi dinin üzere sabit kıl… Amin.

 

**********

 

`K. Çandarlıoğlu´

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

One response to “Sahte Peygamber: M. Kemal Atatürk”

  1. Cemaleddin Karases Avatar
    Cemaleddin Karases

    Nitekim tek parti devrinde bir gazete manşetinde ” bir milletin kaderini değiştiren millî peygamber : ataTürk ” yazmaktadır.
    İnönü için de chplilerin son peygamber saydığı İnönü yazıyor.
    Celâl de seni sevmek ibâdettir diyor.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.