Müjdat Gezen’e cevap: Atatürkçülük ve Tutarsızlıkları

Published by

on

Müjdat Gezen’e cevap: Atatürkçülük ve Tutarsızlıkları

Ayıcı Baryam

***

Bu konu; “Ailesi bot alamadığı için bu soğukta okula terlikle gelen öğrencilerin ülkesinde Umre Turu düzenleyenlerin ruh sağlığından şüphe ederim!”

diyen Müjdat Gezen’e ithaf olunur…

Bırak “bot”u, “çarık” bulamayan insanların yaşadığı Cumhuriyetin ilk yıllarında; “Güzel Bacaklı Kadınlar yarışması” düzenlenmesine ses çıkarmayan, heykellerini diktiren, Savarona yatında alem yapan ve yahudi dininin sembolü olan “şapka”yı, emperyalistlerin ceplerini doldurmak suretiyle zorla müslüman milletin başına geçiren, buna karşı çıkanları ise darağaçlarında sallandıran M. Kemal Atatürk’e rağmen Atatürkçü olanların ruh sağlığından biz de şüphe ediyoruz.

Hayatta bir kez gitmemiz gereken Hac için; “gidip para harcayacağıma fakir doyururum daha iyi” diyen kemalistler, iş Anıtkabir’e gitmeye gelince, “her yıl” en az bir kez Izmir’den Ankara’ya otobüs hatta uçak kaldırıyorlar.

Cami yapan müslümanlara; “Cami yaptıracağıma okul yaptırırım daha iyi” diyen kemalistler, iş heykel yapmaya gelince dağlara taşlara varıncaya kadar diktikleri heykellerin malzemesini, taa Avrupa’lardan getirmeyi çağdaşlık zannediyorlar. (Anti Emperyalist olduklarını iddia ettikleri halde emperyalizme kaptırılan halkın paralarına değinmiyorum bile.)

Kurban kesenler için; (haşa) “Kurban keseceğime fakire para veririm, Tanrı Kurbanın kanını ne yapsın, şekilcilikten başka bir şey değil” diyen kemalistler, iş M. Kemal’in Anıtkabir’deki ziyaret defterine gelince, sanki cevap verilecekmiş gibi şikayetlerini ve temennilerini yazıyorlar.

Türkçe Ezan’a tepki gösteren müslümanlara; (haşa) “ha Allah, ha Tanrı” diyen kemalistler, iş M. Kemal’in ismine gelince, nüfus cüzdanında yazdığı halde “K`a´mal” denmesine tepki göstermekle kalmıyorlar, hakaret ve hatta küfür ediyorlar.

Ve nihayet başını örten bacılarımıza; “baş örtmekle cennetlik mi olunuyor” diye çıkışan kemalistler, iş şapkaya gelince, bunu takmakla kendilerini Medeni Milletlerin arasına girmiş sanıyorlar.

Maksat Islam düşmanlığı, başka bir şey değil… Veya en hafif tabirle cehalet.

 

**********

 

Kadir Çandarlıoğlu

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

5 responses to “Müjdat Gezen’e cevap: Atatürkçülük ve Tutarsızlıkları”

  1. lokman Avatar
    lokman

    Daha güzel Cevap verilemezdi……………….

  2. Canlı Yayın Radyolar Avatar

    harika cevap olmuş yüreğine sağlık kardeşim

  3. Yusuf Avatar
    Yusuf

    Helal olsun sana yazar kardeşim.

  4. Enes Pınarcı Avatar
    Enes Pınarcı

    Vallaha efsane cevap olmuş. Helal olsun

  5. özkan Avatar
    özkan

    aynen bende katılıyorum gerçekleri açıklayan bir yazı olmuş

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.