Kemal Kılıçdaroğlu Yahudi Mi?

Published by

on

Kemal Kılıçdaroğlu Yahudi Mi? (Ilginç bulduğumuz için paylaşıyoruz)
***

Ankara’da haftalık olarak yayınlanan Başkent Sonhavadis Gazetesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yahudi olduğunu iddia etti.Kılıçdaroğlu’nun, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem) ile düştüğü ihtilaf sonrasında büyük kısmı savaşta öldürülen, kurtulanlarıysa Horasan civarlarına ‘kaçan’ buradan da Anadolu’ya geçip zamanla kendilerini “Orta Asya’dan göç eden Türkmenler” diye tanımlayarak gizlenmeyi başaran ‘Beni Kureyza Yahudileri’nin bir mensubu olduğunu öne süren Başkent Sonhavadis Gazetesi, bunu da bir araştırmacının tezlerine dayandırdı.

Geçmişte Emin Çölaşan’ın ‘sırdaş’ hesaplarını deşifre eden, Uğur Dündar konusunda ortaya attığı iddialar çok tartışılan, İhtilal Tüccarları ve Osmanlı’da Sosyalizm gibi önemli kitaplara imza atan Araştırmacı Gazeteci İlhami Yangın’a atfen yer alan haberde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir süre önce Melih Gökçek’i kastederek kullandığı “Kimdi, adı ne, ne iş yapıyor?” şeklindeki alaycı sözleri, 1500 sene evvel Hz. Muhammed’e (sallallahu aleyhi vesellem) atfen, onun gönderdiği elçilere, Beni Kureyza Yahudileri’nin liderinin de kullandığı öne sürüldü.

Haberde, Kemal Kılıçdaroğlu’nu zora sokacak şu şok tespitler yer aldı:

“Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem), Ahzâb (Hendek) savaşında Mekkeli müşrikler ve civardaki Yahudi kabilelerin oluşturduğu on bin kişilik ordu tarafından muhasaraya alınmıştı. Medine’deki Benî Kureyza Yahudilerinin de savaşa katılması Müslümanların, hatta İslâmiyet’in sonu olabilirdi.

Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem) daha önceden Benî Kureyza Yahudileri ile bir anlaşma yapmış, onların Müslümanlara saldırmayacağını garantilemişti. Bu anlaşmaya uyup uymayacaklarını öğrenmek için Medine’li ensârdan Sa’d b. Muâz’la, Sa’d b. Ubâde’yi Benî Kureyza Yahudileri ile görüşmeye gönderdi. Benî Kureyza kabilesinin lideri Ka’b b. Esed kendisine anlaşmaya uyup uymayacağını soran elçilere Hazreti Muhammed’i (sallallahu aleyhi vesellem) tanımadığını söyledi.

Elçilerin ısrarlı hatırlatmalarını şu sözlerle kesti:

‘Kimdi, adı ne, ne iş yapıyor?’

Geçenlerde, Kureyşan aşiretinden olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek için aynı kelimeleri kullandı:

“Kimdi, adı ne, ne iş yapıyor?”

**********
.
KAYNAK: Başkent Sonhavadis, 05 Ekim 2010.
.
**********

 

Kadir Çandarlıoğlu

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

2 responses to “Kemal Kılıçdaroğlu Yahudi Mi?”

  1. burhan Avatar

    iyi bir arastirma olmus kisilerin bilgilenmesi acisindan cok onemli bir arastirma

  2. öylesine Avatar
    öylesine

    Ben kiliçdaroğlunu kasten soylemiş olmayayimda çunku onun durumunu bilmiyorum. Velevki bilmiş olsam onun hakkinda yazmak beni aşar. Ama kizillarin kafa kağitlari yalandan islam yazan hiç inançsiz yada yahudilik başta olmak uzere çeşitli gizli din sahibi azili şekilde islam duşmani olduklari malum. Turkiyedeki hangi partileri sahiplendikleride,
    İslami yikmaya çalişan Ateist siteler hep kizillarin elinde.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.