Bir Takipçimizden Ahmet Hakan Analizi: Atatürk’ü kullanıyor!

Published by

on

Bir Takipçimizden Ahmet Hakan Analizi: Atatürk’ü kullanıyor!

ahmet-hakana-cevap-2-ahmet-hakana-reddiye-kemalistlere-cevap-ahmet-hakan-selahattin-demirtas-ahmet-hakan-ataturk-ahmet-hakan-m-kemal

***

Hürriyet gazetesi arşivine dikkatle bakılırsa, 40’ından sonra kemalist Ahmet Hakan’ın köşesinden kemalist borazanlığına ve 5816 üzerinden linç operasyonlarına başladığı tarihin, Kanal D anahaber sunuculuğuna başlamasından hemen sonra olduğu görülür. Reytingleri yerlerde sürünen adam tam anlamıyla “atatürk tüccarlığına” sarıldı.

Müslümanların zaten kendisini izlemeyeceğini biliyor, kemalistlerin de geçmişinden dolayı itibar etmediklerini düşünmüş olacak ki, bir anda delifişek kemalist kesildi. Yıllar önce söylenmiş sözleri bulup buluşturup, linç operasyonlarına başladı bir anda ve sunuculuğa atandığı Ocak 2017 tarihinden sonra!

15 Kasım 2016 tarihinde köşesinde şunları yazmış bu “müptezel”;

“Özgürlüklerin Kemalizm adına kısıtlanmasına karşı çıkmaları, Kemalist dayatmacılığa itiraz etmeleri, Kemalizm adına ortaya çıkan tabularla mücadele etmeleri demokrat olmalarının bir gereğiydi. Buna bir şey demem, diyemem.” diyor bay kemalist!

Sunuculuğa atandığı Ocak 2017’den itibaren kemalist militanlığa ve kemaslitlerin avukatlığına soyundu aniden;

“Duydunuz mu komşular! Artık Kemalist olmak moda” 17.02.2017 (bu başlık herşeyi açıklıyor!)
“‘Atatürk Türk değildir’ demiş dangalağın teki” 21.02.2017
“Atatürk’e sarhoş demiş dümbeleğin teki” 3.3.2017
“Al sana Atatürk’ü Koruma Kanunu” 12.05.2017
……
Bu vatandaşı karşınıza alıp m.kemal dönemi hakkında tartışsanız, 2 dakika konuşamaz. “daha çok reyting alayım, kemalistlere yaranayım, cebimi doldurayım” telaşıyla kemalist taklidi yapıyor sadece! Düşünce ve tarihi bilgi paylaşan insanları da bu uğurda linç etmekten kemalist olmayan herkesi koruma kanunuyla susturmaktan çekinmiyor.
Her dönem ve her ortama göre şekil ve ağız değiştirmenin atasının kim olduğunu, menfaat devşirmek için milletimizi yalan söyleyerek kandırmayı maharet bilenlerin kimlerden ilham aldığını biz çok iyi biliyoruz!

*

Emin isimli bu takipçimize teşekkür ediyoruz. Ancak bize göre mesele sadece reytingten ibaret değil. Belki zamanı gelince açıklarız

17 responses to “Bir Takipçimizden Ahmet Hakan Analizi: Atatürk’ü kullanıyor!”

  1. korkusuz Avatar
    korkusuz

    youtube de fuat inan isimli kişinin yaptığı m. kamal la ilgili şarkılara ne diyorsunuz tam beyin yıkama ve komedi yaptığı dombra diye şarkıdan sözler Cihan askerleri yurdu sarmışken Donanmalar Marmarayı kuşatmışken Geldikleri gibi giderler Bütün işgalci gemiler Dedi mustafa kemal atatürk Yurtta barış cihanda barış şiyardı Ölen düşman askerine vatan diyardı Dünya başkumandan saydı şu sloganlara baksanıza ama dedikleri çok doğru ölen düşmana vatan oldu (osmanlının öldürdüğü düşmanlara vatan oldu)

    1. korkusuz Avatar
      korkusuz

      fuat inan dombra reddiyesi istiyorum 🙂 atatürk bakışlı yarim diye şarkı bile yapmış sevgilisini erkeğe benzeten bir ibne kamalist çok tehlikeli 🙂

  2. emin Avatar
    emin

    “Ahmet Hakan’a cevap 5” başlığında yazdığım yoruma ilgi göstererek ayrıca yayınladığınız için ben teşekkür ederim, şeref duydum.
    Ahmet Hakan özelinde tüm kemalistlerin son dönemdeki çığırtkanlığının tek sebebinin reyting kaygısı olmadığı konusunda da hemfikirim. Son dönemlerdeki linç operasyonlarının, 5816 sayılı yasa üzerinden koparılan yaygaraların başka sinsi ve planlı sebepleri de vardır elbette. Akparti hükümetine 15 yıldır sürekli “atatürk düşmanı, laiklik karşıtı, cumhuriyetle sorunlu” sloganlarıyla saldırdılar ancak bununla bir neticeye varamadıklarını gördüler. Şimdi yine atatrk üzerinden hükümeti yıpratmaya çalışıyorlar fakat bu sefer taktik farklı. “5816 sayılı koruma yasasını devreye sokarak vatandaşlarımızı ve tarihçileri hapishanelere doldurmak, tarih dergilerini yasaklatmak” suretiyle akpartiyi bitirmeyi planlıyor bu kemalist sinsi kafa. Bir taşla iki kuş misali. Üstelik, hırsızı arsızı katili sürüsüyle serbetçe gezerken.. vatandaşa ağız burun dalan serbest iken, resmi tarihe yan bakan hapiste!
    Filanca tarihçi veya dava adamı 5816 sayılı koruma kanunu nedeniyle hapse atıldı diye akpartiye oy verecek bir tek vatandaş çıkmaz, bir tek kemalist oy vermez. Ancak bu zulümlerin akparti seçmeninin büyük tepkisini çektiğine bizler de onlar da şahit. 5816 sayılı yasayı getirenin de Adnan Menderes olduğunu ve aynı Menderes’i bu yasanın yılmaz savunucularının astırdığını iyi biliyoruz.

    Ahmet Hakan’ın 18.07.2017 tarihli “‘Yerim sizin ‘Milli Mücadele’nizi’ demek serbest mi?” başlıklı yazısında üstad Kadir Mısıroğlu’nun söylediği başka bir söze, kendince mana katarak açıkça savcıları göreve çağırdığı, “bu sözün cezasının olmadığını” sorguladığı görülüyor. Yani bu delifişek kemaliste göre 80 küsür yaşındaki tarihçi Kadir Mısıroğlu yıllardır söylediği hatta SÖYLEMEDİĞİ sözler nedeniyle derhal tutuklanarak hapse atılacak! Linç girişiminde bulunduğu bu zatın gerek Türkiye’de gerek Akparti seçmeni nezdinde ne kadar itibarlı ve değer verilen biri olduğunu gayet iyi biliyor. Asıl dert de bu. Düşünelim ki Coşkun Hakan’ın “iddianamesi” kabul edildi ve sayın Mısıroğlu böyle bir zulme maruz kaldı. 15 yıldır iktidarda olan, muhafazakar demokrat oyları ile başa gelen hükümet döneminde, doğruların cesur sesi Kadir Mısıroğlu dünyada emsali olmayan bir yasa bahanesiyle susturulsa, bunun mesuliyeti kime yüklenecek, asıl darbe kime indirilmiş olacak? Elbetteki A. Hakan’a veya daha yeni köşesinden avukatlığını yaptığı Kılıçdaroğlu’na değil.

    Bu memlekette “Din Bu” adında, “Kur’an Eleştirileri” adında seri seri kitaplar basılıp en revaç gören kitapçıların raflarında özgürce satılıyor, Doğan Kitapevi de basıp satıyor bu kitapları. Mukaddesatımız Kur’anın uydurulmuş bir kitap olduğunu ispata, peygamberimizin haşa yalancı olduğuna inandırmaya çalışıyorlar, özgürce! “Din Bu 2” isimli kitap neredeyse tamamen Peygamber efendimizin özel yaşantısından ve Hz. Zeynep Hz. Aişe ile evliliği hakkındaki iftiralardan ibaret bir kitap. TCK. 216 dini değerlere hakareti de suç sayıyor, kimin umurunda? Mesela “Atatürk Bu” diye bir kitap yazılsa ve Hakan Coşkunun patronu olan Doğan Kitapevi tarafından basılsa özgürlük sever A. Hakan’ın tepkisi ne olurdu acaba?

    1. korkusuz Avatar
      korkusuz

      ateş olsa cürumuhu kadar yer yakar ahmet hakan ve savcıları recep tayyip erdoğanla arada görüşüyor mısıroğlu cumhurbaşkanımızın pekte izin vereceğini sanmıyorum ceza almasına cumhurbaşkanı bence destekliyor şuan hazır olmadığı için ülke açıktan desteklemiyor kendiside çok derinlere girmiyor çocuklara içki içirildiğini cami satılma ahır yapılma lozan olaylarını yavaş yavaş dile getiriyor fırsat buldukça ama ihanetin gerçek boyutunu anlatamaz ülke buna hazır değil ben olsam 2019da seçilir seçilmez yapardım ama erdoğanın ne düşündüğü anlaşılmıyor

      1. emin Avatar
        emin

        Hem Türkiye’de büyük çoğunluk İsmet İnönü’yü hiç sevmez, m.kemal’ın sağ kolu İnönü, inkılapların çoğu ona mal edilir. Ona özel çıkarılmış bir koruma kanunu yok, 5816 İnönüyü kapsamıyor. Peki İnönü’nün anasını sorgulayanı hiç duydunuz mu? Babası bu değildir şudur diyen var mı? Manevi kızı ile ilişkisi vardı diyen çıktı mı? Fakat m.kemali koruma kanunu olduğu halde yıllardır bu iddialar gündemde. Demek ki sorun başka yerde, “koruma kanunları korumak için değil saklamak için var” diyenler var. Kesinlikle fayda değil zarar veriyor. 5816 kaldırılmadan bu meseleler ve tartışmalar asla bitmez.Üstelik deccal diyen( Said Nursi, 5. Şua) beraat ediyor, diğeri mahkum!

        Süleyman Yeşilyurt’un Derin Tarih programında Afet İnan hakkında verdiği bilgiler meğer CNN Türk’ün internet sayfasında da asılı duruyormuş, kimsenin de dikkatini çekmemiş! Aynı bilgiler Derin Tarih programında paylaşılınca nasıl da 5816 kodlu LİNÇ operasyonuna geçtiklerini gördük.. Hasan Akar’ın m.kemal’in annesi hakkında söylediği sözlerden de ben dahil hiç kimsenin haberi yoktu. Fakat 5816’dan dolayı linç etmek ve hapse attırmak için, ne zaman ve nerede söylendiği bile belli olmayan o video internete sızdırıldı, anahaber bültenlerinde yayınlandı ve TÜM TÜRKİYE o iddialardan ve hakaretten haberdar oldu!! bu mudur yani? 5816 olmasaydı hiç kimsenin bu konuşmadan ve o iddialardan haberi olmayacaktı.
        Evet sadece linç makinesine dönen ve sadece zarar veren bu yasa kaldırılmalı, çok geç olmadan ve derhal.

      2. emin Avatar
        emin

        5816 sayılı koruma kanunu bu memlekette tarih bilimine indirilen en büyük darbe olmuştur, tarihi bir konuda açıklama yapmak veya bilgi yazmak isteyen tarihçiler her şeyden önce bu bilgi veya belgenin 5816’dan dolayı başına dert açıp açmayacağına odaklanıyor!! Böyle tarih mi olur böyle Bilim mi olur? Evet el alem uzaya çıktı, atomu parçaladı.. laik kemalist Türkiye’de tarihçilik bile yapılamıyor YAZIKLAR OLSUN! Bir tarihçi cesur davranıp, bir gerçeği açıladığında, arı sokmuşa dönüp savcıları göreve çağırıyor kemalist kafa ve köşe kapmış sözcüleri! “Ülkenin kurucusu hakkında bu bilgiyi nasıl verirsin” diyorlar. Behey gafil, tarih bilimi yapılırken; şu kişi kurucuymuş, şu kahramanmış bilmem neymiş diye bakılır mı? Böyle tarih yazılır mı böyle bilimsellik olur mu behey hazımsız kara cahill! Bir de hiç utanmadan arlanmadan kurdukları bu diktatör düzenden gurur duyuyorlar, siyonist kıskacındaki Irak ve Suriye’ye gönderme yapıyorlar.
        Dünyada hiç bir eşi benzeri olmayan 5816 sy koruma yasasını kaldırmak için zaman gerektiğine ve tepkilerden çekinildiğine inanmıyorum, asıl zarar verecek olan bu yasa nedeniyle yaşanan zulümler ve mağduriyetlerdir. CHP genelbaşkanı K.Kılıdaroğlu bile ta 2012’de bu yasaya gerek olmadığını söylemiş;

        “ATATÜRK’Ü KORUMA KANUNU’NA GEREK YOK”
        Atatürk’ü koruma kanunuyla ilgili görüşleri sorulan Kılıçdaroğlu, “Atatürk bu milletin bağrından yetişmiş olan bir insandır. Bu ülkeye büyük hizmetleri olmuş bir insandır. Ne Atatürk’ü ne de bir başkasını özel bir yasayla korumanın bir anlamı yoktur.”
        http://www.haberturk.com/polemik/haber/714304-ataturku-koruma-kanununa-gerek-yok

        Bu yasadan dolayı mağdur olanlar AİHM’e başvurma durumunda haklı çıkıyor, devlet tazminat ödüyor. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine de aykırı yani. Böyle saçma kanun olur mu, vatandaşa tekme atan tutuklanmadan yargılanırken, yakın tarihe veya büste yan bakan derhal tutuklanıyor ve asla serbest bırakılmıyor, yani vatandaşın canının heykel kadar kıymeti yok.

        İşte en son anayasa değişikliğinde tüm Avrupa ayağa kalktı tehditler savurdu, kemalist CHP, “DENİZE DÖKERİZ” tehditleri savurdu. Bu tehditleri kim umursadı. Üzerlerine gide gide değiştirdik anayasayı. 5816 sayılı yasanın hiç değilse her tarafa çekilen 2. maddesi değişmeli. Ne demekmiş “hatıraya hakaret”? Yasayı hazırlayan yahudi Ernst Hirsch açıklasın bize, kendi ülkesinde böyle yasa hazırlamış mı? Kendi ülkesini kurtaranlar da yasa ile mi korunuyor?
        Adnan Menderes döneminde çıktı bu yasa, yasayı çıkartan Menderes’e darbe yapılırken ve asılırken bir tek kemalist tepki göstermedi hatta tankların üzerine çıkıp alkış tuttular. Şimdi, kendi elleriyle idam ettikleri Menderes’in getirdiği yasa kaldırılırken de oturacaklar oturdukları yerde! Canı isteyen denize dökmeye de yeltenebilir, “cumhuriyetin reddi” anlamına gelen Nisan ayındaki Anayasa değişikliğinden bu yana denize dökülmeyi bekliyoruz zaten!

  3. emin Avatar
    emin

    MHP’nin başındaki şahıs da dün üstad Kadir Mısıroğlu’na ağzından köpükler saçarak hakaret ve iftiralarda bulundu. Çok iyi bildiğimiz gerçek yüzünü bir daha ifşa etti. Bir köpek türü olan kurt’u bu kadar kutsayıp “ata” olarak görenlerin, Kurt-Ata tabirini kullananların etrafa böyle pervasızca ve çıldırmışca saldırmalarına şaşırmamak gerek. Ancak, hükümeti destekleyen insanlara karşı ağızdolusu küfreden bu zevat, kemalist Ecevit’in peşinde 3,5 yıl kuzu gibi dolanmayı başardı her nasılsa! 14 yaşından küçüklere Kur’an eğitimi almayı yasaklamak, başörtülü vekillerin meclisten kovulmasına destek çıkmak, “kamusal” A.N.S. gibi birini cumhurbaşkanı makamına getirmek bu kafaya nasip olmuştu! Bir zamanlar MHP için “CHP’nin ruh ikizi” diyordu devlet büyüklerimiz, ne kadar haklılardı. Bunlarla ittifak kurmak en büyük tuzaklardan biridir.

    Üstad Kadir Mısıroğlu’nun “keşke Yunan galip gelseydi” mealindeki sözü gündemde ya, hakkında da soruşturma açıldı ya o söze kafayı takmış numarası yapıyor. Geçen gün de sayın Mısıroğlu’nun komalık olduğu haberi çıkmıştı. 80 küsür yaşındaki bu tarih üstadına hayasızca ve arsızca saldırmalarının bir gayesininin de kendisini fiziken ve sağlık itibariyle yıpratıp ortadan kaldırmak teşebbüsü olduğu gayet açıktır, bu tahammülsüz saldırganların tarihi yüzbinlerle zulüm ve cinayetle doludur.

    Bunların tarih bilgisi sosyal medyada yazılıp çizilenleri araklamaktan ibarettir. Türkiye’de ve dünyada akademik ünvanlı tarihçiler de tarihi konuları “acaba aksi olsa ne olurdu” muvacehesiyle ele alır. En önemli zafer olarak bilinen savaşların dahi aslında kaybedilmesinin daha yararlı olabileceğini söyleyebilir. Ancak henüz linç edilme sırası size gelmediyse bu söylediklerinizi kimse gündemine almaz. Mesela tarihçi Prof. Ekrem Buğra Ekinci “Çanakkale geçilseydi” başlıklı makalesinde Çanakkale savaşının kaybedilmesi durumunda neler olabileceğini ele alıyor. Kendisi demiyor ancak okuyanlar “keşke Çanakkale geçilseymiş” diyor. İşte o makale;

    “Çanakkale Boğazı, 1918 değil de 1915 yılında geçilseydi tarihin seyri tamamen değişebilirdi. Çanakkale’nin geçilmesi durumunda neler olacağını tahmin etmek enteresan olduğu kadar zor ve riskli. Çanakkale muharebeleri, Irak cephesindeki Kutü’l-amâre muharebesi ile beraber Birinci Cihan Harbinde yüz akımız sayılır. Her ikisinde de güçlü düşmana karşı emsalsiz bir muvaffakiyet elde edilmiştir. Hatta Irak cephesinde, İngiliz ordusunun kumandanı bile esir alınmıştır. Bundan dolayı ne kadar iftihar etsek, azdır. Muzaffer askerlerimizi şükranla anıyoruz… Acaba Çanakkale geçilseydi, ne olurdu? Şunu diyebilirsiniz: Çanakkale zaten üç seneye kalmadan geçildi. Biz burada 1918 yılında değil, 1915 yılında geçilseydi, tarihin seyri nasıl değişirdi, onu merak ediyoruz. Buna cevap vermek de kolay değil. Tarihî konularda, eldeki bilgilere göre konuşmak kolay. Ama geleceğe dair tahminler yapmak enteresan olduğu kadar da zor ve riskli. FATURA HAFİFLERDİ Kendi açımızdan şu tahminleri yapmak belki mümkün: Bir kere harb bu kadar uzamazdı. Zayiatın çok olduğu Çanakkale kara harblerine gerek kalmazdı. Milyona yakın Mehmetçiğin şehid olup, esir düştüğü Irak, Mısır, Galiçya, Suriye gibi yeni cepheler açılmazdı. Hükümet, düşmanla münferid sulh istemek zorunda kalırdı. Daha az zayiatla harbden çekilmek mümkün olurdu. İtilaf devletleri, Sevr’deki kadar acımasız olmazdı. “Bizim derdimiz Almanlarla idi. Siz niye harbe girdiniz? Harbi uzattınız. Cepheleri genişlettiniz. Her şeyin mes’ulü sizsiniz!” diyerek bize savaş suçlusu muamelesi yapmazlardı. Arap ihtilali gerçekleşmez, Filistin, Suriye, Irak, Arabistan elden çıkmazdı. Arabistan’da Vehhabî Suud Krallığı, Filistin’de İsrail Devleti kurulmazdı. Petrol havzaları ve mukaddes beldeler işgal edilmezdi. Arap toprakları istiklalini kazanırdı ama, Osmanlı Milletler Topluluğu adıyla toparlanabilirdi. ÇARLIK DEVRİLİR MİYDİ? Çanakkale’yi geçmek isteyenler Rusya’ya yardım götürdükleri için, Rusya’da Bolşevik ihtilâli olmaz; çarlık devrilmez; yetmiş sene dünya milletlerini inim inim inleten komünist idare kurulmaz; ekserisi Türk asıllı milyonlarca insan katliâma maruz kalmazdı. Bolşevik Ruslar, Güney Kafkasya’ya inemezler; Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan işgal edilmezdi. Anadolu ve Rumeli’de yüz binlerce insan yurtlarından sürülmezdi. Osmanlı Devleti yıkılmaz; Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya ve Anadolu bu ağır enkazın altında kalmazdı. YA CUMHURİYET… Ama işe bir de başka taraftan bakalım: Çanakkale 1915’te geçilseydi, Cumhuriyete giden yol kurulamaz; Mustafa Kemal gibi büyük bir lider ortaya çıkamaz; Türkiye’nin çehresi değişemezdi… ”
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/prof-dr-ekrem-bugra-ekinci/370792.aspx

    Görüldüğü gibi Tarih, OSMANLI devletinin taraf olduğu bir savaşı bile hem de en önemli bir zaferi bile “keşke kaybetseydik” dedirtebiliyor, kimsenin de çığırtmasına çıldırmasına sebep olmuyor… Köşe kapmış köşe yazarları ceplerini doldurmaya, rezidanslarını katlamaya baksın(a.hakan’ın rezidans vakasını duymuşsunuzdur)! Siyasiler kendi işine baksın. Tarihçiler de tarihi tarihçilerle tartışsın, savcılarla ve savcıları dürtükleyenlerle değil

    1. Bekir Bulut Avatar
      Bekir Bulut

      Kadir Mısıroğlu bence yaşından dolayı veya dil sürçmesi yüzünden eğer ya da şayet Yunan galip gelseydi diyeceğine keşke Yunan galip gelseydi diyor. Sadece bir kelime manayı değiştiriyor…

      1. emin Avatar
        emin

        “Keşke yunan galip gelseydi” konuşması burada mevcut. https://www.youtube.com/watch?v=aybDFGxcj6A
        Aslında üstad Mısıroğlu’nun söylemek istediği tam olarak şu; “bunların dine ve dini müesseselere yaptığını “kafir” yunanlı bile yapmazdı” diyor. Dikkatleri bu yöne ve en can alıcı örnekle çekiyor, asıl mevzu bu, Batı Tırakya’daki Türklere verilen haklardan, şeriat hükümlerinin dahi hala tatbik edilmesinden söz ediyor. Bunların yaptığını yunanlı yapmadı diyor(şapka giymeyeni asmak, ezanı yunanca okutmak, kuran öğrenmeyi, başörtülü okumayı yasaklamak mesela.) Hazımsız Kemalist bağnaz ve kafatasçı kafalar da tek cümleyi cımbızlayıp, “sen yunan taraftarısın” diyerek hücuma geçiyor “YUNAN MEZALİMİ”nin kitabını yazan tarih üstadına!

        Ve evet bir hristiyan olarak ne Yunan ne İngiliz; Hilafet, Şeriat ve Osmanlı devletine asla dokunamazdı. Bunun için de dahili bir kurtarıcı ortaya çıkarma yoluna gitti işgalciler.
        İngiliz New Statesman dergisinde 1 Kasım 1922’de yayınlanan “Zafer sarhoşu Kemal’den Aklı Başında Kemal’e” başlıklı yazısında özetle şöyle deniyor;” Türkiye’de Saltanat’ın kaldırılması ve bunun Hindistan veya İngiltere’nin egemenliği altındaki herhangi bir Müslüman ülkeyi etkilerse İngiltere’nin bir şeyler yapması gerektiğini belirterek endişelerini dile getirdi. Halifelik olayına Hıristiyanların karışmasının tehlikeli olacağını…”(bkz. PROF. DR. ERGÜN AYBARS, Millî Mücadele’de İngiliz Basını II, 1920-1923 Sevr’den Lozan’a)
        Cumhuriyet ilan edildikten sonra 3 Kasım 1923’te aynı İngiliz dergisi olayı ve MÜJDEYİ şu ifadelerle veriyordu; “Peygamber’in halefinin(Halife) artık İstanbul’da oturmaktan ve başparmağını boş yere oynatmaktan başka yapacak hiç bir şeyi yoktur” New Statesman, 3 Kasım 1923

    2. emin Avatar
      emin

      Kemalist çizgideki Bahçeli’nin gerçekte ne olduğu konusunda ikaz etmiştim. Akparti’nin kemalist çizgiye kaymasının en büyük müsebbibi olduğunu, bunlarla ittifakın zarar vereceğini de söylemiştim. Yayınlanmadı(hatta yayınlandı, sonra kaldırıldı) işte şimdi gerçekler daha net açığa çıkıyor!

      Kemalist CHP propagandasından ibaret Andımız üzerinden, Akparti’nin hukukçu isimlerinden sn. Bekir Bozdağ’a çirkin ve pervasız hakaretler, Diyanet Reisinin Ziyaretini bahane ederek 85 yaşındaki tarih çınarı Kadir Mısıroğlu’na ağız dolusu küfürler.. Halbuki Reis Erdoğan da ziyaret etmişti, bu laflar ona da gidiyor değil mi? Nasıl bir ittifaksa, kiminle ittifaksa!!! Çakıcı’yı mı ziyaret etmeleri gerekiyordu?
      Bu ülkede Yunan kıyımlarını anlatan tek kitap, Üstad Kadir Mısıroğlu’nun YUNAN MEZALİMİ kitabıdır! Cesaretin varsa al oku bakalım, “keşke yunan galip gelseymiş” mi diyeceksin!

      1. .ismail Avatar
        .ismail

        emin o yazının kaldırılmasının sebebi mhpyi yada bahçeliyi eleştiri değildi siyasi boyutu yoktu demiştik. kadın haklarıyla alakalıydı o mesele yanlış gördüğümüz bazı yerler vardı. bak şimdi mhpyi bende eleştiriyorum. hatta yeri geliyor ak partiyide eleştiriyorum. m. kemali hayda hayda eleştiriyoruz. neyse bir fıkra koyalımda boşa gitmesin yazımız.
        -tamda yeni çocuğunuz doğmuşken senin herif niye tutuklandı
        -suçsuz günahsız yere
        – suçsuz yere adammı tutuklanırmış yemiştir ille bi bok
        -yok deyom gız sana yalanmı söyleyecem
        -yap o zaman mantıklı bi izahını
        – yapem. bizim soyadımız ne
        -tekgöz
        – çocuğun adını mustafa kemal koyduk..

  4. emin Avatar
    emin

    “Dalaksız” Coşkun A.H’nin yazıp çizdiklerine, arşivine baktığımızda dikkat çeken bir hususun da FETÖ’YÜ HİÇ ELEŞTİRMEMESİ, HİÇ BİR ŞEKİLDE HEDEF ALMAMASIDIR? Ne iş? Her mevzuya burnunu sokan, 5816 ayağına savcılara hücum talimatı veren bu şahıs ülkemizin en büyük mesele ve gündemi olan FETÖ mevzusu ile neden bu kadar “iltisak”sız? Varsa yoksa Fetöden ayrılanlara (Hüseyin Gülerce, Emre Uslu, Latif Erdoğan) saldıryor, “eski fetöcü” diyerek vuruyor fakat fetönün kendisine sözü yok! Fetönün gerçek yüzünü 1995’te ortaya döken üstad Kadir Mısıroğlu için “kulağından tutup içeri atın” diyor, Fetöye laf yok!, üstelik 19.09.2017 tarihli yazısına şu başlığı atabiliyor: “Net konuşuyorum: Ilıcak, Bulaç, Alpay ve Alkan örgüt üyesi değil”!
    İnternette Fetö’nün gerçek yüzünü anlatan ve “fetöcü babanız da olsa ihbar edin” diyen (https://www.youtube.com/watch?v=wojvRznTfTA) Hasan Akar’ı, m.kemale hakaret eden kişi diye gündeme getiriyor, aylar sonra serbest kalmasına isyan ediyor COŞKUN Hakan, bu günki 4.11.2017 tarihli yazısında şöyle diyor:
    “Atatürk’ün anasına hakaret ettiğinde…
    İşte böyle “şak” diye yırtıyorsun.
    *
    Buna mukabil…
    Adın Enis Berberoğlu ise…
    Ve CHP milletvekili isen…” Berberoğlunun fetönün MİT tırları operasyonu davasından tutuklu olması, bu tutukluluğa isyan etmesi garip bir tesadüf mü?!
    “Pensilvanya Canbazı” kitabı https://www.insancilkitap.com/upload/1078/M/pensilvanya-canbazi-1.jpg yazarı Süleyman Yeşilyurt’u eline geçirse bir kaşık suda boğacak gibi cırlıyor fakat FETÖnün canbazlıkları hiç dikkatini çekmiyor! Atatrük düşmanı diye hedefe koyduklarının tümü FETÖ ile kavgalı yıllardır davalı kişiler!

    FETÖNÜN “Barış Köprüleri” Kitabının (http://www.oktayaras.com/images/kitapgorsel/0109290001.jpg) yazarı İlber Ortaylı, CUMHURBAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görüldü diye 31 Ekim 2017 tarihli yazısında coştukça coşuyor, “eski fetöcü” gibisinden ithamlarda bulunmak veya ödül verecek başka kimse bulamadınız mı demek aklına gelmiyor!

    Hürriyet’te 24 Aralık 2015’te “Fethullah’ın yaptığına ‘darbe’ diyebilir miyiz?’ başlıklı yazısı da çok şeyi açık ediyor:

    “17/25 Aralık olayı için ‘darbe’ diyemeyiz. Hatta ‘darbe girişimi’ bile diyemeyiz. Neden? Böyle bir darbenin gerçekleştirilmesi için ‘silahlı güç’ şart. Oysa Fethullah’ın silahlı gücü falan yok. ‘Ama polis falan’ diyecek olanlara soruyorum: Bir-iki yargıç, savcı ve polis şefiyle darbe mi yapılır? Böyle bir darbenin gerçekleştirilmesi için ‘tank, top, jet’ falan şart. Oysa Fethullah’ın savcısı, yargıcı, polisi falan var ama tankı, topu, jeti yok…”

    Fetönün nasıl bir silahlı gücü olduğunu 15 Temmuzda gördük Fakat COŞKUN A.Hakan’ı o gün ortalarda göremedik, yazılarında da!
    Örnekler yüzlerce. Ben az yazayım siz örnekleri çoğaltın! Atatürk mevzusu nasıl oldu da FETÖ’yü gölgede bıraktı? Nasıl oldu da akparti’yi 15 yıldır tavizsiz destekleyen seçmeninden koparacak seviyeye getirildi? Ülke 15 Temmuzdan sonra oluşturulan yeni “atatürk” merkezli atmosferde, 5816 mahkumiyetlerinin havada uçuştuğu bu süreçte neyin rövanşını yaşıyor? Cemil Barlas’ın “sosyal medyada Atatürk profili kullananların arasında bir çok fetöcü var” mealindeki tespiti de gayet manidardır.

  5. emin Avatar
    emin

    Bu mesajda eski fetöcüler arasında sürç-i lisan olarak Emre Uslu’yu saymışız, bu vatandaşın hala fetöcü olduğunu bilmeyen yoktur. Aslında Taraf gazetesi eski yazarı Melih Altınok’u kast etmiştim.
    7 haziran seçimlerinde HDP’yi parlatmaya çalışan fetö kafasının, şu an da başka partiler üzerinde hesaplar çevirdiği, ne pahasına olursa olsun aklayıp paklama telaşında olduğunu da eklemek gerek.

  6. emin Avatar
    emin

    “Ahmet Hakan’ın yerine geçecek isim belli oldu!
    Demirören Grubu’nun Doğan Medya’yı satın almasının ardından Ahmet Hakan’la ilgili büyük bir adım attı ve Hakan’ın Kanal D ana haber sunuculuğu görevine son verdi. Hakan’ın yerine geçecek isim ise belli oldu
    Demirören Grubu’nun Doğan Medya’yı satın almasıyla birlikte, Kanal D’de çok kritik değişim süreci başladı. Kanal D ana haber sunucusu Ahmet Hakan’ın haber sunuculuğunun bırakılması istendi.
    Bu karar Salı günü ana haber bülteni sonrası Ahmet Hakan’a iletildi. Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, gazeteci Hakan’dan Kanal D Haber’i bırakmasını ve Hürriyet’teki yazılarına devam etmesini istedi.

    HAKAN’IN YERİNE BUKET AYDIN

    Ahmet Hakan’ın yerine Kanal D Haber’i sunacak isim de belli oldu: Buket Aydın.
    Buket Aydın hem NTV Ana Haber spikerliği hem de Demirören’in Milliyet gazetesinde röportajlar yapan bir isim.
    Yani grubun içinde dikey bir transfer gerçekleşek.
    Kanal D Haber’in genel yayın yönetmeni Süleyman Sarılar da görevi bırakacak isimlerden biri.
    Sarılar’ın uzun süredir yaptığı bu görevi, Ramazan Kurnaz devralacak. Star TV ve Show TV’de Haber Müdürlüğü yapan Kurnaz, Ajans Habertürk Genel Müdürlüğü görevini sürdürüyordu”
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/ahmet-hakanin-yerine-gececek-isim-belli-oldu-454540.html

    Adam sanki devletin yönetimini elegeçirmiş gibi hareket ediyordu, 15 Temmuz gecesi ise meydanda hiç yoktu! algı operasyonlarının ön ayağı oydu! Reytinglerde hep çakıldı, en sonunda kanalı da topyekün satıldı!
    Helal hoş olsun.. sağ ol var ol.. bin yaşa Yıldırım Demirören paşa!!!

  7. emin Avatar
    emin

    Dünyada eşi emsali olmayan 5816 sayılı yasa üzerinden üstad Kadir Mısıroğlu’na karşı yürütülen linç kampanyasını hepimiz biliyoruz.
    Mesela taze kemalist Coşkun Hakan, 85 yaşındaki Kadir Mısıroğlu için savcılara canlı yayında talimat veriyor ve “kulağından tuttuğunuz gibi içeri atın” diyordu. Şu an kendisi Kanal D ana haber sunuculuğundan atılmış durumda, neresinden tutup attılar bilmiyorum, fakat Üstad Kadir Mısıroğlu, hakkında suç duyurusunda bulundukları tüm konuşmalarından dolayı açılan soruşturma neticesinde BERAAT ettiğini açıkladı!
    İşte savcılık tarafından verilen “kovuşturmaya yer olmadığı kararı” ve Kadir Mısıroğlu’nun açıklaması;

    Click to access takipsizlik_yeni.pdf

    http://kadirmisiroglu.com/zaruri-bir-aciklama.html

    Coşkun Hakan vb. hazımsız kemalistleri zıp zıp zıplatan “keşke yunan galip gelseydi” açıklaması, “heykellerin köpek leşi gibi süründüğünü göreceksiniz” sözü ve 10 kasım hakkındaki sözleri vd. olmak üzere tüm konuşmaları şikayet konusu yapılmış ve tamamı düşünce ve ifade özgürlüğü sayılarak beraat neticesi çıkmış!

    Ceza verseler ne çıkar? 5816 mahiyetinde bir yasa Avrupa’nın ve hatta dünyanın hiç bir ülkesinde yok, hal böyle olunca 5816’da ceza alan her kim AİHM’e başvurduysa haklı çıkmış ve Türkiye tazminat ödemek zorunda kalmıştır. Bu tazminatlar kimin cebinden ödeniyor, tabiki bizim cebimizden! 5816’dan verilen cezalara tazminat yağdıran AİHM kararlarına örnek;
    http://www.kararara.com/aihm/turkce/aihm10513.htm
    https://m.bianet.org/bianet/ifade-ozgurlugu/165532-ataturk-e-hakaret-cezasi-veren-turkiye-aihm-de-mahkum
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/132742/AiHM__Ataturk_e_hakaret_cezasini__orantisiz__buldu.html

    Bu arada şikayette bulunan onlarca düşünce özgürlüğü karşıtı arasında CHP vekili Eren Erdem de var! “keşke yunan galip gelseydi” sözünü çarpıtıp dava konusu yapan bu zevatın “Eğer İran, Türkiye karşı karşıya gelirse, İran tarafında yer alırım” sözü asıl derdin ne olduğunu da ifşa ediyor!
    http://pkkningercekyuzu.com/unutma-unutturma-chp-milletvekili-eren-erdem-turkiye-karsisinda-irani-tutuyor/
    “Atatürkü koruma kanunu” var da Türkiye’yi koruma kanunu neden yok!!!

  8. emin Avatar
    emin

    A. Hakan’ın bugünki yazısını okuyun;

    çok net bir şekilde CHP adayı M.İnce’yi parlatmaya ve CHP seçmenine umut aşılamaya adamış kendini, Erdoğan’ın gitmesini, yerine İnce’nin gelmesini istiyor ve her fırsatta bunun propagandasını yapıyor.
    Bu kafanın hedef haline getirdiği Kadir Mısıroğlu da şahsi hesaplarından hemen her gün 24 Haziran seçimleri için Erdoğan’a destek çağrısı yapıyor. Dost düşman böyle günlerde belli olur, hükümet bunu görmeli.

    CHP’nin araçları her yerde İzmir Marşı çalıyor, sürekli M.Kemal ismi! Sanki her yer İzmir sanki CHP’nin adayı M.Kemal paşa! Halbuki Akparti’nin içerisinde besmele ve bayrak geçen bir şarkısı, “ortak değerleri” alet ettiği için yasaklanmıştı! Peki M.Kemal adı ve İzmir marşını kullanmak neden yasaklanmıyor? Milletin ortak değeri değil her halde? Bu İzmir Marşı CHP’nin seçim şarkısı ise orada burada, metroda otobüste sokakta bunu çalıp duranlar kimin propagandasını yapıyor?

    Hükümet onca tarihi icraate ve hizmete imza attığı halde beklediği desteği alamıyor, bunun en büyük sebebinin okullarda zorunlu okutulan müfredat ile yetişen nesillerin otomatik kemalist ve CHP’li olması, 5816 sayılı yasanın da CHP’yi ihya için, iktidara geldiği dönemi eleştiren ve oynanan oyunları ortaya çıkaranları susturmak için kullanılmasıdır!
    Hiç bir icraat yapmasına gerek yok, kendilerini ilah yerine koymuşlar, hükümet hangi icraati yaparsa “önderimiz sayesinde oluyor bunlar” diyerek nasipleniyor, itiraz edenleri de yasa ile susturuyorlar. CHP’yi ihya için kullandıkları o silahı artık ellerinden almak gerek!

  9. emin Avatar
    emin

    Cumhuriyet dönemini yüceltmenin yegane yolu Osmanlı devrini yerin dibine batırmakta geçiyor galiba! Bazılarına göre Osmanlı devrine ne kadar hakaret ve aşağılama yapılırsa kendi geçmişleri ve statükoları o derece göklere çıkacak! Tabi Osmanlı’ya yapılan en adi ve alçak küfürlere de ne ceza var ne her hangi bir yaptırım!
    İşte “Kemalist Düşünce” isimli bir sayfa Sultan Fatih için “Fatih Sultan Mehmet atatürkün b.ko bile olamaz” gibisinden onlarca hakaret yayınladı. https://pbs.twimg.com/media/Di3GCLsXcAAdJeb.jpg
    büyük tepki çekti, peki sonuç? Hiç. Fakat benzer hakareti söyleyen Safiye İnci 2 yıl 8 ay cezaya mahkum oluyor.
    İşte yer bilimi uzmanı(!) Celal Şengör, kaç defadır Osmanlı padişahlarına ettiği küfürlerle gündem oluyor. “Enayi, salak, ahmak” gibisinden hakaretleri M.Kemal için söylese başına ne gelmez ki? Aynı hakaretleri bu toprakları bizlere canıyla miras bırakan Osmanlı padişahlarına yapınca neden hakaret sayılmıyor? Adalet bu mu?
    Şiaya yakın “prof. şeyh” Haydar Baş’ın da el atmadığı konu ve saha yok! Ona göre; “tüm Osmanlı padişahlarının ANALARI Gavurmuş, cennet mekan dediğimiz Sultan Abdulhamid’in anası Ermeniymiş, Fatih gizli hristiyanmış(!), Hilafeti getirerek devletin içine s.cmışlar, eşşe oğl. eş..ler…; gazi M.kamal hazretleri de seyyidmiş, hafızmış( hafızlığı nerede yaptığı meslek sırrı her halde?), evliya bir zatmış”

    5816’dan ceza alan her kim AİHM’e başvurursa haklı çıkıyor ve tazminat alıyor. Zira dünyada böyle yasanın ve bu çelişik hiç de adil olmayan vaziyetin başka bir örneği yok. Dünyadaki 200 ülkenin hiç birinde yok, olması da mümkün değil!!

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.