Şevki Yılmaz, Ali Erbaş’ın Kadir Mısıroğlu ziyaretini değerlendirdi

Published by

on

Şevki Yılmaz, Ali Erbaş’ın Kadir Mısıroğlu ziyaretini değerlendirdi

*

***

2 responses to “Şevki Yılmaz, Ali Erbaş’ın Kadir Mısıroğlu ziyaretini değerlendirdi”

  1. .ismail Avatar
    .ismail

    alt yazı geçiyor cumhuriyet gazetesi yazarı mine kırıkkanat atatürk benim ilahımdır diyor. hani şu biz iktidara gelince diyerek öc almaktan yeni yapılan havaalanı dahil her yerin adını atatürk yapmaktan bahsediyor. düzenin değiştiğini birisi hatırlatsın şuna. sanki bidaha iktidara gelebilecekler. kazara geldiler diyelim oda 35-40 yıl sonra. o 70lik kadın o günleri ggörebilecekmi. şevki hocada bahçeli fasıkları dinleyip yanlış anlamış kadir hoca alparslan türkeşle gayet dosttu diyor.
    bahçeli gayet doğru anladı. O başka birisi.ne yaptıysada hiç utanmadı bilerek yaptı.bu kaçıncı saldırması. ben seviyordun o adamı. bitti gitti.

  2. .ismail Avatar
    .ismail

    bahçelinin kadir hocaya saldırdığı youtubedaki konuşmasınıı dinledim. göktürk yazıtlarıyla övünüyor. o göktürk kurulmadan binlerce yıl öncesinde mekkede kabe, kudüste süleyman mabbedi, göktürkten kaç asır öncesinde istanbulda şehri koruyan surlar ve ayasofya vardı. bahçelinin övündüğü göktürkün kuru taşları. hunlara bakalım hangi eserleri kalmış günümüze çin seddi çinlilerin. avrupa hunlarına bakalım.. 1600yıl öncesinin atillası hangi eseri bırakmuş. sabah akşam içen zorbanın birisiymiş. türk dediğimiz adamın 1600yıl sonraki torunu haber türkte macar olarak çıktı karşımıza.emin ol dedeleri 1526da mohaçta ve kimbilir daha kaç haçlı seferinde bize karşı savaşmıştır.
    göktürklerin doğuu yarısını çin yuttu. batısınıda yutacaktı. müslümman araplar kurtardı. çinden kurtulmak adına müslümann olduk. yoksa ortaasya türklüğü yok olacaktı. avrupa hunlarının yok olması doğu türklüğünün yokolması gibi. cengiz han gibi milyonlarca türkü doğrayan bir moğol canavarını türk sayıyorsunuz sırf müslüman değil diye.
    hazarlar islam varken yahudi kaldılar ruslar çökertti devletlerini. anadolu selçuklu kurulunca kimisi anadoluya doluştu ama içlerinde gizledikleri aykırı inançla. aykırı inanç düşman demektir. ilk fırsatta düşmanı tutarak bizi çökertir. bunların hiçbirinin hiçbir eseri yok insanlığa miras kalan. türk islam eserleri hep duruyor.
    ertuğrul osmanoğlu vardı 9 sene evvel vefat etti. italyada olmalı cemsultanın soyundan olan biri geliyor buna bizde türküz osmanlıyız kardeşiz diyor. öyle olsaydınız müslüman olurdunuz siz bizden ayrılalı 500yıl oldu deyivermiş. olay budur. islam öncesi türklüğün 2018de bize ne faydası var. al bulgarların aslı türktür. 1878deki-1909-13deki, 1980li yıllarda müslüman türklüğe yaptıkları zulümler dillere destan olmuştur. bunları bizmi öğreteceğiz size.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.