Adolf Hitler’in Milliyet’te manşet olan M. Kemal Atatürk ile ilgili sözü

Published by

on

Hitler’in Milliyet’te manşet olan M. Kemal Atatürk ile ilgili sözü

*

Resimleri orjinal boyutunda görmek için üzerlerine tıklayınız

***

Yıl 1934… Hitler, Milliyet Gazetesi’ni kuran ve aynı zamanda 1920’den itibaren M. Kemal Atatürk’ün refakat subaylığını yapan Siirt milletvekili Mahmut Soydan’a, Milliyet’te manşet olan şu sözü söylemiştir:

“Türkiyede doğan ve parlıyan yıldız bize takip edilecek yolu gösterdi.”

Adam haksız sayılmaz… M. Kemal Atatürk yüzbinlerce insanı asıp kestirdi, işte Hitler de bu aynı yolu takip etti. Ama yahudi güdümlü medya M. Kemal’i “kahraman”, Hitler’i de “cani” olarak takdim ediyor. Çünkü M. Kemal Atatürk “müslümanların”, Hitler ise “yahudilerin” canına kıydı. Fark bundan ibaret.

 

**********

 

Kadir Çandarlıoğlu

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

19 responses to “Adolf Hitler’in Milliyet’te manşet olan M. Kemal Atatürk ile ilgili sözü”

  1. qweqwe Avatar

    ha ha ha ha ha ha ssiktir ordan

    1. Bedrettin Avatar
      Bedrettin

      Gazeteye bile inanmıyorsan ne diyelim sana…

  2. Kadir Avatar

    orospu çocuğu

    1. Bedrettin Avatar
      Bedrettin

      Gazeteye bile inanmıyorsan ne diyelim sana…

      Sizin gibiler adam gibi konuşmak yerine evvela o bizi kurtamasaydı vs. gibi 3-5 bayat slogan atar. Daha sonra da kelime hazinesi yetmediği veya beyni öldüğü için küfreder.
      Senin gibileri insafa davet ediyorum.

  3. Ayse Avatar
    Ayse

    Din alimleri savaş sırasında askerin arasına katılmak istememiş ve kaçmaya çalışmışlardır.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK hepsini yakalatıp KURAN üzerine basarak karşı tarafa geçenleri bağışlayacağını basmayanları ise asacağını söylemiştir.Din adamlarının yarısından fazlası KURAN’ın üstüne basıp karşıya geçmiştir kalan din adamları ise ölüme hazır durumda beklerler.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK emir verir KURAN’a basan Din adamlarını astırır KURAN’a basmayan din adamlarına ise savaşa katılmamaları için izin verir. Belge dediğin şey sadece yazılar ve sen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANLAYAMAMIŞSIN

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      @Ayse hanim, bunlar masaldan baska bir sey degil. M. Kemal’in alimleri asmasi savas sirasinda degil, sonradir.

      1. Yusuf Avatar
        Yusuf

        Hahaha hiç güleceğim yoktu adam belge yığmış sen bu safsatayı bize yedirmeye çalışıyorsun 🙂

  4. bayram Avatar
    bayram

    Hitler gibi bir lider, tabiki Yüce Atatürk’ü örnek alacak. Arap ve Arap kırmalarının canı cehenneme !

    1. Bekir Bulut Avatar
      Bekir Bulut

      Yahudi yahudiyi ,diktatör diktatörü emsal alır.Anlayan anladı. Mussolini de zaten onun talebesiymiş.Bu iki hodbin adam onu emsal aldıklarını söylerken hodbinliği bile bir kenara bırakıyorlar. Zaten o kadar kişiyi asan adamı bunlar tabi sever!
      Ayrıca Elhamdülillah İslamlar cennete gidecek.Sen Allah korusun bu minvalde ölürsen cehenneme gidersin.Tövbe et kelime-i şahadet getir ve kullara kulluk hevesinde koşmayıp laik rejimin masallarına kanma!

  5. ismail Avatar
    ismail

    Bana 1996 da şoyle bir şey anlatilmisti.. Ataturk çok dindardi. Namazlara gitmemesinin sebebi 16 yaşindaki rum genci ona camiye giderken suikast yapti. Oda can guvenliği için gidemez oldu. Gerçekmi bu. Hayir masal. Atayi aklama paklama kemalstlerce bazi şeylere gerekce uydurma masallari. Ayşe sanada masal anlatmişlar, uyuma artik. Gerçekle masali ayirmasini bil.

  6. ismail Avatar
    ismail

    Bayram sizinkiler sadece islama değil türklügede her kaziği sokmuşlar. Gavurlar gitmese kalsa ancak onlarin yaptiklarini yapardi. Sen türk olsa gorürdün yapilan rezillikleri. Anlardin yahudi şeytanlarinin kirli oyunlarini. Sende onlardan olmalisin.

  7. murat Avatar
    murat

    o adam olmasydı üzerine basarak söylüyorum ADAM baban ya papadapulos yada Victor yada başka bir şey işte anladın sen onu

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      Murat, Türk milletine hakaret edemezsin. Türk milletinin istikbalini bir adama maletmek, Türk milletine yapilmis en büyük hakarettir. Kurtulus savasi m. kemalden evvel baslamisti. M. Kemal sonradan katildi. M. kemal senin adinin degil ama ruhunun papadapulos olmasini saglamis, farkinda degilsin. Iste bunun icin yunan basbakani venizelos m. kemali nobel’e aday göstermistir.

    2. Mehmet Avatar
      Mehmet

      Murat’dım hiç düşündü mü? Olmadığı halde Ermeni soykırımı halen propagandası yapılırken güya denize dökülen yunanlıların evlatları neden atalarının denize dökülme propagasını yapmıyorlar. Sence bunda bir iş yok mu? Düşün cevabını yaz buraya.

    3. ismail Avatar
      ismail

      Murat biz bunlara cevap verdik. Hemde döndüre döndüre kaç çeşit. Ne hikmetse o taraflardan goç edenler söyluyor bu laflari. Yunan bugün gelse butun anadoluyu işgal etmiş olsa. Halk kazma kurekle kovar bi kaşik suda boğar onlari. Sadece istanbulu işgal etmiş olsa elinde tutmaya gucu yok. Osmanliyi kemalizme devretmek için kandirma savaşidir diye defalarca yazdik. Al haritayi bi yunanistana bak. Bide türkiyeye. Bize karşi varliğini ingiltere fransa ve rusyaya borçlu olan ufacik bir devlet bizi nasil işgal edecekte elinde tutabilecek. Aklinizda kalmamiş sizin.

  8. Şaho Avatar
    Şaho

    Venizelos’un torunları ve Moiz Kohen’in çocukları açısından ağır bir yazı olmuş. 😊 Fakat gerçekler acıdır, gerçekler acıtır. 😊 👌

  9. Hakan Avatar
    Hakan

    Selamünaleyküm , yazılarınız için teşekkür ederim , kitap linki çalışmıyor , ilgilenebilirmisiniz acaba , hayırlı günler

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      Aleykümselam Hakan, kitabin muhtevasi düzeltilmis ve genisletilmis haliyle sitede paylasilan yazilarda.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.