Insanın; “hadi canım sizde…” diyesi geliyor

Published by

on

Insanın; “hadi canım sizde…” diyesi geliyor

*

Resimleri orjinal boyutunda görmek için üzerlerine tıklayınız


Birinci Dünya Harbi’nde M. Kemal Atatürk’ün 7. Ordu Komutanı sıfatıyla uğradığı Filistin cephesindeki hezimetten sonra, Mondros Ateşkes Antlaşmasını imzalamak zorunda kaldık… Gücümüzü büyük ölçüde yitirdik… Birçok askerimizi esir ve şehit verdik… Silah, mühimmat gibi savaş için lazım gelen çok miktarda taşıt-araç-gereç vs. zayiatımız oldu.

Bütün bu kayıpları vermeden evvel, üstelik Ittifak Devletleri’yle birlikteyken yenemediğimiz düşmanları (Itilaf Devletlerini); M. Kemal öncülüğünde yurttan kovmuşuz (!) Ardından M. Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ni kuruyor (veya ona kurdurtuluyor).

En az bin yıldır düşmanımız olan, bizden ölesiye nefret eden ve KKTC gibi küçük bir toprak parçasında, bırakın devlet kurmayı, sözümüzün geçmesini bile istemeyen devletler; M. Kemal’in kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni tanımak için sıraya giriyorlar.

Neden acaba?

 

**********

 

KAYNAK:

Kadir Çandarlıoğlu, Belgelerle Gerçek Tarih, kitabı üctetsiz indirebilirsiniz: http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez , sayfa 462, 463.

 

**********

 

`K. Çandarlıoğlu´

 

**********

 

“Belgelerle Gerçek Tarih” isimli 792 sayfalık çalışmamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vgk9k8cozdpy7ez

*

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

*

*

One response to “Insanın; “hadi canım sizde…” diyesi geliyor”

  1. GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMA ZAMANI !!!!!!! Avatar
    GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMA ZAMANI !!!!!!!

    ATATÜRKÜN DEDESİNİ MERAK EDİYORUM !!YOKSA DEDESİ YOKMU EĞER DEDSİ YOKSA ANNESİ VE BABASI OLARAK BİLDİKLERİMİZ KİM!! ATATÜRK NORMAL Bİ İNSAN MI YOKSA HERHANGİ GİZLİ Bİ KUVVETE ENSUB MUYDU ? Zaten bunlar bir soruyla başlarrrr

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.