Yeşilçam Filminde Bilinçaltına Yerleştirilen İslam Düşmanlığı

Published by

on

Yeşilçam Filminde Bilinçaltına Yerleştirilen İslam Düşmanlığı

*

***

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın, senaristliğini Sadık Şendil’in yaptığı “Ne Olacak Şimdi?” isimli sinema filminde Islam Hukuku’na hakaret ediliyor. Levent Kırca’nın yaptığı konuşma ve bunun üzerine avukat kadının duyulan düşünceleri açıkça Islam Hukuku’na hakarettir.

Biliyorsunuz, M. Kemal’in kaldırıp attığı Islam Hukuku yerine Müslümanlara bayrağı Haç olan Isviçre’nin Medeni Kanunu dayatılmıştı. Işte bu sahnede M. Kemal’in yaptığı inkılabın, dolayısıyla Hıristiyan kanunlarının propagandası yapılıyor ve Islam Hukuku’na hakaret ediliyor.

.

6 responses to “Yeşilçam Filminde Bilinçaltına Yerleştirilen İslam Düşmanlığı”

  1. Azime67 Avatar
    Azime67

    bugün halen Türk dizilerinde (bir Istanbul masalı, kaçak, adanalı) ve bir daha çok dizilerde genellikle atvtvde teslis propagandası yapılıyor. atv tv ye çok yazdım uyardım lakin hiç cevap alamadım.
    Selam

  2. Ali Avatar
    Ali

    esselamualeykum video açılmıyor.

  3. ismail Avatar
    ismail

    Yeşilçamdada sabetaycilarla kizillarin ittifakini görmek mümküm.eskiden filimlerin arasina anadan doğma kadin resmi koyarlarmiş. Saniyenin 20 de biri kadarlik bir goruntuymuş bu. Goz farketmesede beyin farkeder algilarmiş. Amaç çaktirmadan bilinaltina sokulan porno hevesi. 1970 lerde anadan doğma seks filimleri oynatan sinemalara hucum ettirdiler gençliği. Tek amaç bu milletin duşmanlari bu millet yoldan çiksin istedi.
    Çok filmde var camiden namazdan çikan adamlara kalleş kaypak vatani satan rolu verildi hep, neden yaptilar bunu. İslami kötülemek için.
    Kim bunu yapanlar. Kemalistler. Pozitif ateizmde var kemalist joe yazmiş zavalli türkler diye. Siz anlayin artik.

  4. ismail Avatar
    ismail

    Mugenin programini izliyorum. Fahire diye bir kadin kaybolmuş 26 temmuz 1990 daki hac faciasinda. Kadin aslinda ölmemiş arabin birisi tarafindan alikonuluyormuş.6aydir temcit pilavi misali yayinliyorlar bunu. Kadin yaşiyor esir tutuluyor o adamdan çocuklari var deniyor. Suudi arabistan bu olayla çalkalanmiş. Hukumetin haberi varmiş ama bizim devlet yetkilileride goruşmeler yapti ortada hiç bişey yok. Kadinin oradaki zor yaşami ele aliniyor memleket hasreti falan. Gerçekten böyle bişey olsa şimdiye herşey alenen meydandaydi.
    Muge hemen kadin haklari meselesinde hemen işi 78 yil 6 ay evvel ölmuş olan ataya getiriyor Ataturkten Allah razi olsun, nurlar içinde yatsin diyor. Halbuki ata donemindeki kadinlarin durumu dahil herşeyi döktük ortaya. Atanin Allaha inanmadiği için kendi doneminde islami kanunlari yiktigi ummeti muhammede zulmedildiğide açik iken. Onlarda goruyor biliyor ha. Arap duşmanliği islam duşmanliğindan kaynaklanir. Zaten yapilanda çaktirmadan islamin kotulenmesi. Mugeyide sabetayci diye yazdilar internette. Milletimiz kanmasin bu tur algi operasyonlarina

  5. ................ Avatar
    …………….

    Atvde mugenin programini seyrediyorum. Samsunlu gencin birisi babasinin evini elinden almiş kizkardeşinide evlenmek uzere yuksek bir meblayla birisine satmiş. O adamin babasida sonra kizi başka birine satiyor. Neden olur böyle şeyler, muthiş fakirlik, cehalet ve kişilik bozukluğu. Bu üçünün bir araya gelmesiyle.
    Muge köpürdü, selam vermeyin böyle adamlara kahvehanelere sokmayin, çay vermeyin, masaniza oturtmayin dışlayin dedi, sonra ben müslümanim anlamina gelecek şu konuşmayi yapti. Bizim peygamberimiz kiz çocuklarinin diri diri gömüldügü dönemde onlara erkeğe göre azda olsa miras hakki tanimiştir. Böyle bir dinin sahibiyiz. Ülkede herkes musluman iken neden boyle şeyler yaşaniyor dedi.
    Müge peygamberimizin buyuk bir devrimci olduğunu savunduğu. Cehaleti devirdiği doğrudur. Ama devrim sol bir kavramdir. Peygamberimiz solculuktan anlamazdi. Hatta sol eliyle yemek yemeyi edep dışı sayardi. O ayetlerde devrimcilik adına değil Allah gönderdiği için girdi Kurani Kerime.
    Galiba birde şeriati sevmediğini tehlike olarak gördugünu belirten kemalist ilahiyatci bahriye ücok mart 1990 da savunmuştu peygamber efendimizin solcu olduğunu.
    Muge açikca oyle demesede yanlis yoruma sebep olabilecek açiklamasi ortada.

  6. Istanbul ithal​at - ithal Çin ​ürünleri Avatar

    Yeşilçamın istisnasız filmlerin büyük çoğunluğu islama karşı yapılan filmlerdi. Toplumun ahlak yapısını bozan bilinç altı dediğimiz subliminal mesajları veren tiplemelerden ibaretti filmlerin içerikleri.
    Sadece yeşilçam değil büyük tehlikenin başında olanlardan biride çizgi senaryosu dediğimiz çizgi filmler de yer alıyordu. Hem yetişkinleri hemde çocuklarımızı kandırmak için dört bir yandan saldırıya geçtikleri bir gerçek.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.