ATAM bombası, ATOM bombasından daha tehlikelidir!

Published by

on

ATAM bombası, ATOM bombasından daha tehlikelidir!

*

atam bombasi atom bombasindan daha tehlikelidir***

Rehberlik etme liyakati olmadığı halde toplumu zorla yönetmek isteyen bir kimse emellerine ulaşmak için çeşitli usullerle insanları cahilleştirir, beynini yıkar. Mesela kendisinin kahraman ve kurtarıcı olarak anlatıldığı yeni tarih kitapları yazar, her yere heykellerini diker, toplumun dilini değiştirir, geçmişiyle bağını koparır, kendinden evvelki devri yerden yere vurur.

Kendisini adeta ‘insanüstü’ bir varlık olarak takdim ettirir. Okullarda, televizyonlarda sürekli ve sistematik bir şekilde onun ‘büyüklüğü’ ve ‘kahramanlığı’ anlatılır durur artık. Onu kutsayan ve tanrılaştıran şiirler okutulup ezberletilerek beyinler tamamen yıkanır. Toplum, o olmazsa kendinin de olamayacağına iman etmeye başlar.

Böylece insanlar onun liyakatini sorgulama cesaretinde bulun(a)maz. Zira çoğunluk şuna inandırılır; “Varlığımızı ona borçluyuz, dolayısıyla ona mecbur ve ona muhtacız.” Liyakatini sorgulamak şöyle dursun, artık onda kusur bile görülmez… Çünkü kör olmuşlardır. Körler ise, köpeklerin rehberliğini bile nimetten sayar.

Fakat biz sorguluyoruz:

1945’te iki “ATOM” bombası saldırısına maruz kalan Japonya, kendisini hızla toparlayarak dünya devi olurken, biz niçin daha taş üstüne taş koyamadık?

*

 

atam bombasi atom bombasindan daha tehlikelidir 3

***

Zira Türkiye 1923’te maruz kaldığı “ATAM” bombasının etkisinden hala kurtulamadı. Çünkü ATOM bombası bedenleri, ATAM bombası ise zihinleri tahrip etti. Bedeninin herhangi bir yeri tahrip olan bir insan sağlıklı düşünebilir. Buna mukabil tahrip olmuş zihinler sağlıklı düşünme kabiliyetlerini kaybederler. Dolayısıyla ATAM bombası ATOM bombasından çok daha tehlikelidir. Inanılmaz ama gerçek; insanlar, “ATAM sen kalk ben YATAM” başlıklı şiirler yazmaya başladı.

Bildiğiniz gibi, 16 Nisan 2017’de Anayasa Değişikliği referandumu yapıldı. Referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından kemalizmin beynini yıkayıp mağdur ettiği insanlar büyük bir yıkım yaşadı. ATAM bombasının tahribatını görmek isteyenler şu yorumlara baksın:

kemalizmin beynini yikadigi insanlar 1kemalizmin beynini yikadigi insanlar 2kemalizmin beynini yikadigi insanlar 3kemalizmin beynini yikadigi insanlar 4kemalizmin beynini yikadigi insanlar 8kemalizmin beynini yikadigi insanlar 5kemalizmin beynini yikadigi insanlar 13kemalizmin beynini yikadigi insanlar 6kemalizmin beynini yikadigi insanlar 7kemalizmin beynini yikadigi insanlar 9 kemalizmin beynini yikadigi insanlar 10kemalizmin beynini yikadigi insanlar 11kemalizmin beynini yikadigi insanlar 12kemalizmin beynini yikadigi insanlar 14kemalizmin beynini yikadigi insanlar 16kemalizmin beynini yikadigi insanlar 15kemalizmin beynini yikadigi insanlar 17

***

Gördüğünüz gibi, Kemalizm insanımızı mahvetti. Ben şahsen ATAM bombasına maruz kalıp bunlar gibi yaşayacağıma, ATOM bombasıyla ölmeyi tercih ederim. Soruyorum; bunlardan memlekete ne hayır gelir? Ama ders kitaplarına bile M.Kemal’in resimlerini koyarsanız olacağı budur. Sırf bu uygulamadan bile gayenin eğitim vermek değil; ideoloji aşılamak olduğu, sisteme köle yetiştirmek olduğu kolaylıkla anlaşılır. Acaba bunu yapan kemalistler, içine düşürüldüğümüz bu acıklı durumdan hiç mi rahatsız olmuyor?

Ne diyelim; Allah sonumuzu hayreylesin!

.

**********

.

Kadir Çandarlıoğlu

.

**********

.

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

www.belgelerlegercektarih.com

*

9 responses to “ATAM bombası, ATOM bombasından daha tehlikelidir!”

  1. kemal koyunsev Avatar

    ne diyelim bize söylüyecek söz kalmadı

  2. gastovski Avatar
    gastovski

    Geçenlerden Uzman Erbaşın Atatürk’ e Mason dediği için tutuklandığı haberi çıktı. Biz nereye gidiyoruz anlamıyorum.

    1. emin abdulhamid Avatar
      emin abdulhamid

      15 Temmuz darbesini tertipleyen “YURTTA SULH” Konseyi TRT’de yayınlanan bildiride aynen şunları söylüyordu; …Bu ahval ve şerait altında, yüce Atatürk’ün önderliğinde milletimizin olağanüstü fedakarlıklarla kurduğu ve bugünlere getirdiği cumhuriyetimizin koruyucusu olan Türk Silahlı Kuvvetleri, “yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesinden hareketle; – – cumhuriyetimizin kazanımlarının karşı karşıya kaldığı tehlikeleri bertaraf etmek, -, – laik, demokratik, sosyal ve hukuk devleti ilkesi üzerine oturan anayasal düzeni yeniden tesis etmek,….”
      15 Temmuzda bizler Tekbirlerle sokağa döküldük. Meydanlarda “m.kemalin askerleriyiz” diyen veya G-İzmir marşı söyleyen de tek kişi görememiştik! Ancak 15 Temmuzdan sonra başlayan linç operasyonları ve mahkeme kararlarına bakılırsa darbeciler hedefe ulaşmış görünüyor!

      1. gastovski Avatar
        gastovski

        Bu beton Kemal’in putlarına saldırı olunca veya gerçekleri söyleyince tutuklananların haberlerini okuyunca çıldırıyorum. Bu zulüm ne zaman bitecek sonumuz hiç hayırlı olmayacak, Allah bizi helâk ediyor bu yüzden.

  3. ....ismail Avatar
    ….ismail

    azınlık tahakkumu, yakarız yıkarız tehditleri. kemalizm bu yolla korkutur.
    birde o darbeciler aslında atatürkcü değildi türkiyede illgal yollada olsa başa geleceğim diyorsan öyle gözükmek zorundasın. abdye, ingilize yahudi lobisine hoş görünmek adına. atatürkçü olmamak kirli işleri olmadığı anlamına gelmiyor. ak partiye muhalif olan herkesle gerek içerde gerek dışarda işbirliği yaptılar. terörle bile. kendileride aynı damgayı yedi.
    birde birilerine hakaretin dozunu aşırı derecede kaçırana dur demek lazım. yoksa otaraftan bazılarıda peygamberimize dine imana sövüyor. hatta dahada ileri gidenler var.sebep olmamak lazım.

  4. nasuhi Avatar

    yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum. ancak körler köpeğin bile rehperliğini kabul eder demişsiniz aşağılar gibi yazmışsınız. çünkü ben bir görme engelliyim. selamlar.

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      Nasuhi adli yorumcuya. Mecazi anlamda yazdik bunu. Zahiren kör olan bir kimsenin bir köpegin rehberligini kabul etmesi gayet tabiidir. Bunda yanlis bir sey yok. Fakat manevi-mecazi körlerin rehberleri bu bildigimiz hayvan köpek degildir. Mecazi anlamda köpeklerdir, yani serliler, hainler anlaminda.

  5. Yenişehirli abdoş ağa Avatar

    Nerde yaşıyorsunuz

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.