Deve sidiği hadisi uydurma değil, adeta bir Mucizedir

Published by

on

Deve sidiği hadisi uydurma değil, adeta bir Mucizedir

*

deve-sidigi-hadisi-deve-idrari-hadisi-abd-pantent-kanser-tedavisi

Kanser tedavisinde kullanılmak üzere Deve idrarından üretilen kapsül şeklindeki ilaç için Amerika Patent Ofisinden Patent alındığını gösteren belge…

Hadis inkarcıları hadisleri atmaya çalışmak yerine, Kur’an’da belirtildiği gibi azıcık “akıllarını” kullanarak bu hadis üzerinde düşünüp araştırma yapsalardı da patentini alıp kanserle mücadelede kullanabilseydik.

***

YAZININ DEVAMI BURDA:

http://belgelerlegercektarih.net/deve-idrari-hadisi-uydurma-degil-adeta-bir-mucizedir/

3 responses to “Deve sidiği hadisi uydurma değil, adeta bir Mucizedir”

  1. .......... Avatar
    ……….

    bu mesele atelerin islamla belkide en çok dalga geçtiği olaydır. deve sidiği ilaç yapılırsa belki ağrıları bastırır. ama kanser iyi olmaz.ibni sina 1000sene evvelinde tarif etmiştir kanseri. deve sidiği o zamanda vardı. ama o kadar çok insan kanserden öldüki o zaman bu zamandır. asırlardır kansere ne ilaçlar bulundu. ama bunların hiçbirisi kanserden ölüme çare olmadı.iş düzgün yaşayıp kansere yakalanmamakta, yakalandıktan sonra zakkumdan deve sidiğinden çare aramakta değil. sağliklı iken sağlığının kıymetini bilerek düzgün yaşamasını becerebilen kimse deve sidiğine muhtaç kalmaz. kanserle giden sağlık erken teşhis harici asla geri gelmez. maalesef kanser kendisini sürekli tekrar edip kişiyi mutlaka ölüme götürüyor. sidikteki mucize diye bir kitap basılmıştı bir zamanlar. cami imamı veryansın etmişti müslümanlara çiş içirilmek isteniyor diye. çünkü idrardır sözkonusu olan.
    böyle bir hadis varyada yok. mesele bumudu.
    çörek otu her derde deva deniyor. hadislere dayandırılarak.kanser ve aids dahil denerek ama insanlar ölmeye devam ediyor. bilerek yalan söyleniyor. peygamberimizin adı kullanılarak hasta insanlar soyuluyor. yaşlılık hariç düzgün yaşayan hasta olmuyor. yaşlılığa bağlı hastalıklarda normal olan zaten.

  2. ismail Avatar
    ismail

    az evvel kanıt programı vardı kanalların birinde. orada söylendi. dünya savaşları sırasında afrikada dizanteri salgını varmış. yakalandıkları salgın hastalıktan kurtulmak isteyen bazı hastalar deve boku yermiş. şifa niyetine. alman uzmanlar incelemişler bunu ve hayretle epeyce işe yaradığını tesbit etmişler.. bokunda şifa olan hayvanın idrarındada şifa olması normaldir. tabiiki derecesini bilemeyiz.

  3. Murat yazgan Avatar
    Murat yazgan

    Peygamber neyi emrettiyse alması gereken müslümanlar niye savruluyor anlamak mümkün degil
    Taslaman gibi bir kaç zavallı bizi ifsad edemez
    E posta adresimide yayınlayın

    Müslümanlar peygamber düşmanlarından daha cesurdur
    Bu millet taslaman gibi ona buna seyyid diyen sapık haydar gibi paçavralarıda ayaklar altına alacak

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.