DUYURU !

Published by

on

DUYURU !

Belgelerle gercek tarih, www.belgelerlegercektarih.com www.belgelerlegercektarih.net Kadir candarlioglu, Kadir Çandarlıoğlu***

Arkadaşlar, bizim sitenin ismine benzer siteler, facebook ve twitter hesapları açılıyor. Bunların bizimle bir alakası yoktur. Bizim sadece 3 sitemiz, 2 Twitter ve 2 Facebook hesabımız var. Mesela birileri;

“belgelerletarihigerceklerwordpress.com” adlı bir site kurmuş ve kendi yazılarıyla birlikte bizim sitedeki yazıları da paylaşıyor. Bunlarla bizim bir alakamız yok, tasvip de etmiyoruz. Yaptıkları yanlışları bize maletmeyin.

Yine aynı şekilde Facebook ve Twitter’da “Belgelerle Gerçek Tarih” ismiyle hesaplar açılmış. Bunların da bizimle bir alakası yok. Bu kişilerin bazıları iyi, bazıları ise kötü niyetlidir.

Bize ZARAR veriyorlar.

Davamıza ZARAR veriyorlar.

Yapmasınlar…

Bizim paylaştığımız yazıların aynısını veya biraz değiştirilmişini paylaşarak vakitlerini boşa harcıyorlar, enerjilerini heba ediyorlar. Eğer bu davaya hizmet etmek istiyorlarsa, bize müracaat etsinler, istidatlarına göre bir vazife veririz.

Tekrar ediyoruz; ZARAR veriyorlar. Kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar ama farkında değiller. Hakkımızı helal etmiyoruz.

Bizim site, facebook ve twitter hesaplarımızın linklerini buradan veriyorum:

Siteler:

www.belgelerlegercektarih.net

www.belgelerlegercektarih.com

Eski adı: http://www.belgelerlegercektarih.wordpress.com

Facebook hesapları:

https://www.facebook.com/kadir.candarlioglu/

https://www.facebook.com/TarihVeDinArastirmalariKurumu/

Twitter hesapları:

*

Ve bu:

*

**********

Kadir Çandarlıoğlu

*

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.