Instagram’daki ırz düşmanı sahtekar Ali Çandarlı ve kollayıcısı Anlatılmayan Bilgiler sayfasından Fatih Ölmez

Published by

on

Instagram’daki ırz düşmanı sahtekar “Ali Çandarlı” ve kollayıcısı Anlatılmayan Bilgiler sayfasından Fatih Ölmez

Instagram’da benim ve sitemin adını kullanan sahtekardan daha evvel bahsetmiştim. Bu yazıda ise onun nasıl bir “ırz düşmanı” olduğunu ve kim tarafından korunup kollandığını ifşa edeceğim.

Daha evvel bu yazıda:

https://belgelerlegercektarih.wordpress.com/2018/10/27/buyuk-bir-sahtekarligi-acikliyorum/

da belirttiğim gibi bu sahtekardan haberdar olmam, instagram‘da benim ismimi kullanarak açmış olduğu sayfanın kapanmasıyla başladı. Ondan sonra birkaç gündür twitter, facebook ve sitemize; “instagram’daki hesabınıza ne oldu?” mealinde sualler gelmeye başladı. Halbuki instagram‘da bir hesabım yoktu. Fakat bu hadise patlayınca mecburen bir hesap açtık. Bu sahtekar utanmaz bir de 5 sene boyunca kendisine reklam yaptırdığımı iddia ediyor. Iftiraya bakın… Ben kimseye reklam yap diye bir şey demedim. Zaten kendisini de tanımam etmem, kendi kendine gelin güvey olmaya pek hevesli anlaşılan. Eğer varsa kendisiyle bu tarzda bir irtibatım, buyursun belgeleyip ilan etsin. Yok böyle bir şey. Bunda her türlü utanmazlık, yalan, dolan var. Ayrıca yaptıysa sitenin değil, kendi reklamını yapmıştır. Zira her yerde kendisini Kadir Çandarlıoğlu olarak tanıtıyor ve sitenin de kendisine ait olduğunu söylüyordu. Aşağıda bunun da belgesini göstereceğim. Madem benim reklamımı yaptı, o halde neden kendisini Kadir Çandarlıoğlu olarak tanıttı? Böyle saçmalık mı olur?
*

instagramdaki sahtekar gelen sual 1

Sitemize gelen mesajlardan sadece biri…

***

instagramdaki sahtekar sual 2

Facebook sayfama gelen mesajlardan sadece biri…

***

Buna ırz düşmanı dememin sebebine gelince…

Bu hadiseler patlak vermeden evvel facebook sayfama iki mesaj gelmişti. Evvela bir beyden; “Ulan eşimi neden taciz ediyorsun. Neden kadınları alıkoyuyorsun” şeklinde bir mesaj. “Herhalde sayfaları karıştırdı” diyerek buna cevap vermedim. Fakat ardından bir hanımın: “eşimle aramı açtın” şeklinde bir mesaj atması üzerine buna cevap verdim. Bu mesajlar Facebook profilime değil, Facebook sayfama gönderilmişti. Facebook sayfamda benden başka arkadaşlar da olmasına rağmen dürüst ve namuslu olduklarını, böyle bir şeye tevessül etmeyeceklerini bildiğim için onlardan şüphelenmedim. Ancak bu gelen mesajlar aklımı hep kurcalamış ve bu işte bir bit yeniği olduğunu düşündürmüştü.

*

instagramdaki sahtekar namussuzluk 2

Bir beyden gelen mesaj…

***

instagramdaki sahtekar namussuzluk 1

Bir hanımdan gelen mesaj…

***

Neyse ki çok geçmeden instagram’daki sahtekarın foyası ortaya çıkınca, ve bu sahtekarın da ilmi çalışmalar yapmak yerine sürekli özel hayatından foto’lar hatta inanmayacaksınız ama “kaşlarının” fotosunu bile paylaştığını yani gayesinin davaya hizmet etmek değil de, bir nevi kendini pazarlamak, (afedersiniz ama) “kadın tavlamak” oldğunu farkedince, “acaba?” dedim ve hanımı taciz edilen şahsa aylar sonra geri dönüş yaptım.

Tahminim doğru çıkmıştı. Aranan ırz düşmanı, izmir’de ikamet ettiğini söyleyen ve benim adımı kullanan instagram’daki sahtekardı. Zira hanımı taciz edilen kişi, “izmir’e geldim, peşindeyim” şeklinde cevap vermişti. Halbuki ben yurtdışında yaşıyorum, bunu da paylaşımlarımda defalarca dile getirmiştim. Bütün meseleyi bu hakikaten temiz kalpli mağdur şahsa anlattım ve instagram sahtekarı (yoksa artık “instagram sapığı” mı demeli?) hakkında ihtiyacı olan bilgilerin bir çoğunu kendisine verdim.

*

instagramdaki sahtekar namussuzluk 3

Taciz edilen ve alıkonulan hanımın eşi “Izmir”e gittiğini yazdı…

***

Eğer bu ırz düşmanı sahtekar hala piyasada boy göstermeye devam ederse, o hanımı nasıl taciz ettiğini, aralarındaki mesajlaşmaları bu arkadaştan izin isteyip her yerde yayınlayacağım, ki başka hanımlara zarar veremesin.

Buradan sağduyu sahibi herkese sesleniyorum; aman kızlarınızı, bacılarınızı, hanımlarınızı bu sapıktan uzak tutun, dikkat edin sizin de başınızı yakmasın.

*

“Anlatılmayan Bilgiler” ve “darkwebdeep” adlı sayfaların sahibi “Fatih Ölmez”

*

Bu sahtekarı kollayan kişi ise instagram’da “Anlatılmayan Bilgiler” ve “darkwebdeep” adlı sayfaların sahibi “Fatih Ölmez” isminde biridir. Bizim paylaşımlarımızı instagram ve youtube sayfalarından paylaşıp “para kazanıyorlar.” Hatta kendisi için paylaşım yapanlara ücret bile ödüyor. Insanların bütün mukaddes duygularını en acımasız şekilde kullanıyorlar.

*

instagram sahtekari anlatilmayan bilgiler ücret para

Sahtekarla iş tutan Fatih Ölmez’in bir arkadaşımıza ücret teklifi… Başkalarından çaldıkları yazılarla para kazanıyorlar…

***

Yani kollamasının sebebi belli oldu sanırım. Başka bir sebebi daha var da şimdi yeri değil… Kendisini uyardığımızda, “o sizin aranızda bir mesele, beni alakadar etmez” demişti. Halbuki hırsız, katil, ırz düşmanı veya sahtekar gibi suçluları kollamak, onların fiillerine ortak olmak demektir, kısaca yardım ve yataklık etmektir. Fatih Ölmez ismindeki şahsın tavrı doğru değildir, bir müslümana veya herhangi namuslu bir insana asla yakışmaz. Ne yani, sokakta bir hırsızlık, sahtekarlık, cinayet veya ırza geçme vak’ası gördüğünde, “bu onların aralarındaki mesele, beni alakadar etmez” deyip yoluna devam mı edecektir? Bu olmadı.

*

ScreenHunter_706 Nov. 25 04.43

 

instagram darkwebdeep

Bu ırz düşmanı sahtekarı kollayan Fatih Ölmez isimli kişinin instagram’daki “Anlatılmayan Bilgiler” ve “darkwebdeep” adlı sayfaları…

***

Bir müslüman, bu tavırda olan kişilere kesinlikle prim vermemelidir. Bunları takip edenler varsa, lütfen takipten çıksın. Zaten paylaşımlarının birçoğu bize veya başkalarına aittir. Yani takip etmezseniz hiçbir şey kaçırmazsınız. Bunların kutsal davamızla falan bir alakaları yok. Davanın çilesini biz çekiyoruz, bunlar ise sadece parasını yiyor. Üstelik o sahtekar da insanların namusuna göz dikiyor. Ayıp Ayıp!

Bu sahtekar, Mustafa Armağan’a ait “Derin Tarih” dergisinde sayfa hazırladığını söylüyordu. Halbuki bu hususu Mustafa Armağan’a sordum, “böyle bir şey yok” dedi. Işte o mesajlaşma:

*

instagram sahtekari mustafa armagan 1

instagram sahtekari mustafa armagan 2

Mustafa Armağan, kendi dergilerinde sayfa hazırladığını iddia eden sahtekarı yalanladı…

***

Daha böyle birçok yalanı ve vukuatı var fakat yazının hacmini aşmamak için şimdilik erteliyorum. Bu sahtekar yine de akıllanmaz ve devam ederse, onları da peyderpey paylaşacağım inşaallah. Akıllanacağını da pek zannetmiyorum doğrusu, çünkü paranın yüzü sıcak geldi, oturduğu yerden ondan bundan çaldığı yazılarla cebini dolduruyor. Ancak kendi bilir, bu işten kurtuluşu olmayacak, meseleyi kökünden halledeceğim Allah’ın izniyle. Çırpındıkça daha fazla batıracağım o ırz düşmanı sahtekarı.

*

Sahtekarın sayfalarından bazıları:

*

instagramdaki sahtekarin sayfalari 1

instagramdki sahtekarin sayfalari 2

instagramdaki sahtekarin sayfalari 3

***

Evvelce bizim ismimizi kullanıp kendisini “Ali Kadir Çandarlıoğlu” olarak tanıttığı halde ifşa olduktan sonra hiç utanmadan “Ali Çandarlı” ismini kullanmaya başladı. Hani senin ismin Ali Kadir Çandarlıoğlu idi, ne oldu da değiştirdin? Sahtekarlığı burdan anlaşılıyor zaten. Ayrıca bizim sitemizin ismine benzer bir isimle site açmış olması da içler acısı ruh halini gözler önüne sermeye yetiyor da artıyor bile…

*

 

instagram sahtekari ismimi böyle kullandi

O sahtekar, ismimi böyle kullanmıştı… Şimdi ne hikmetse birden “Ali Çandarlı” oluverdi…

***

Arkadaşlar, eğer sahtekarları boykot edip tepki göstermezseniz sizin dava adamı olma iddianız da sadece laftan ibaret kalır.

Son olarak Üstad Kadir Mısıroğlu’na teşekkür edip bunu da ekleyelim:

*

instagramdaki sahtekara cevap kadir misiroglu***

.

Kadir Çandarlıoğlu

www.belgelerlegercektarih.com

.

2 responses to “Instagram’daki ırz düşmanı sahtekar Ali Çandarlı ve kollayıcısı Anlatılmayan Bilgiler sayfasından Fatih Ölmez”

  1. kadirabi Avatar
    kadirabi

    instagramda hep senin şeyleri paylaşıyor bence el atmalısın

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      sahtekarlar er gec hesap verecektir kardesim, merak etme.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.