Instagram’daki Sahtekar Ali Çandarlı’nın yeni yalanı

Published by

on

Instagram’daki Sahtekar Ali Çandarlı’nın yeni yalanı

*

Beni seven bir kardeşimiz Instagram’daki sahtekar Ali Çandarlı’nın eşiyle mesajlaşmış ve bunu da videoya kaydetmiş. Eşinin ağzı bozuk olduğu için bir insana yakışmayacak küfürler etmiş, fakat görüntü alındığını sonradan farkettikleri için yedikleri bu herzeyi nasıl temizleyeceklerini kara kara düşünmüşler ve bir hileye başvurup kardeşimizi küfürbaz gösterecek şekilde fake mesaj uygulaması yapmışlar. Ancak mesajlaşmalar videoya alındığı için bu hileleri de tutmadı, tutmayacak.

Işte o mesajlaşma videosu:

*

***

Evet, videoda gördüğünüz gibi kardeşimiz küfür etmiyor, zaten uzun zamandır kendisiyle yazışırım ve küfür ettiğine hiç şahit olmadım. Halbuki bu sahtekarların birçok yalanını burada belgelemiştim. Yani kimin yalan söyleme ihtimali olduğunu buradan kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Ayrıca küfür etmiş olsa bile, bu beni bağlamaz.

Bu sahtekarın (sözde) eşiyle yazışmış olan kardeşimiz bana bu hadiseyi şöyle haber vermişti:

*

instagramdaki sahtekara cevap arkadasin küfür etmedigine dair beyani

instagramdaki sahtekara cevap arkadasin küfür etmedigine dair beyani 2.jpg

***

Halbuki instagram’daki sahtekarın ve sözde eşinin küfürbaz oldukları herkesçe malumdur. Mesela kendisiyle alakalı paylaşmış olduğum yazıyı görünce verdiği tepkiye bakın ve içindeki pisliği görün:

*

instagramdaki sahtekar küfür 2.jpg***

 

Iğrenç… Mide bulandırıcı… Bu küfürbaz mı bizim davamızı temsil etme iddiasında? Hayır; bu olsa olsa Kılıçdaroğlu’nun sözcüsü olabilir ancak.

Bu sahtekarın sözde eşinin de küfürbaz olduğunu bana gönderdiği mesajda görüyoruz:

*

instagramdaki sahtekarin sözde esi küfür.jpg

***

Bu küfürleri her ne kadar bize etmiş olsalar dahi “kendi şahsi günahlarıdır” diyerek paylaşmayacaktım fakat gördüğünüz gibi mecbur kaldım.

Video’da görüldüğü üzere Almanya’da yaşayan Türk kardeşlerimize hakaret ediyor, fakat kendisi “clary jess” ismini almakta nedense bir beis görmemiştir. Biz gurbetçiler olarak dinimizi, örfümüzü, kültürümüzü, milli kimliğimizi muhafaza ettik, isimlerimiz hala Ahmed, Mehmed’dir… Adeta Firavun’un sarayındaki Hz. Musa aleyhisselam’ın durumundayız. Ruhen de bedenen de gavur olmadık. Ancak bizim gurbetçi olmamızla alay eden bu küfürbaz Türkiye’de ikamet etmesine rağmen “gavur” ismi alarak içindekini sızdırmış ve ruhen o gavurlara meylettiğini göstermiştir. Ne demişler, “dinime söven bari müslüman olsa!”

Ben şahsen küfürbazlarla muhatap olmamaya özen gösteririm. Hatta beni desteklemelerine rağmen birçok küfürbazı twitter ve facebook’ta engellemişimdir. Bırakın küfürü, ağır hakarete bile karşıyım. Bu husustaki hassasiyetimi şu yazıda da gayet açık ve net olarak ifade etmiştim:

https://belgelerlegercektarih.wordpress.com/2018/10/14/m-kemale-hakaret-etmek-yanlistir/

***

Yani kısacası bu küfürbaz sahtekarların yine yalan söylediğini yukarıdaki video kaydıyla ispatladık.

Ben bunlara üç teşhis koydum:

1 – Ya ruh hastası,

2 – Ya nefsine köle olmuş,

3 – Ya da Allah’a ve ahiret gününe inanmıyorlar.

Başka bir şık yok. Bir insan bu kadar haddi aşabilir mi bilemiyorum, fakat haddi aşanların kaçınılmaz sonu, Sünnetullah icabı bunları da beklemektedir. Kendilerine büyük bir belanın isabet edeceğini görür gibiyim. Artık “Allah islah etsin” demiyorum.

Uydurduğuna göre 5 sene boyunca benimle birlikteymiş. Külliyen yalan. Tamamen kendi yalanını örtmeye yönelik uydurduğu bir senaryodur. Bildiğiniz gibi kendisini Kadir Çandarlıoğlu olarak tanıtıyordu… O, Kadir Çandarlıoğlu ise, o halde benimle nasıl birlikte çalışmış oluyor? Ben kim oluyorum? Böyle saçmalık olur mu? Madem benimle 5 sene birlikte çalıştı, o halde niçin (kendi tabiriyle) “ALMANCI” olmam kendisini rahatsız etmedi de şimdi ediyor? Yani her sözü çelişkilidir… Asla ve kat’a kendisini tanımam. Cahilin biri olduğu da ortada… 5 sene boyunca benimle birlikte çalıştığını söyleyen biri, hala kendisiyle bir irtibatımı belgeleyemedi. Yok böyle bir şey… Yalancıdır, sahtekardır, küfürbazdır. Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazın biridir. Şeytan onu kıskıvrak yakalamış ve bırakmıyor.

Ayrıca, Kadir Mısıroğlu’nun sayfasında insanları bu sahtekarlara karşı ikaz etmek ve bana destek vermek gayesiyle paylaşılan aşağıdaki açıklama da kendisini rahatsız etmiş. Ne dese beğenirsiniz? “O sayfa Kadir Mısıroğlu’na ait değil”miş. Hayranlarının açtığı sayfaymış… Yalanınızda boğulun. Herkesin bildiği bir gerçeği dahi böyle çarpıtmaya çalışanlardan ne beklersiniz?

*

instagramdaki sahtekara cevap kadir misiroglu

***

Halbuki Üstadın resmi sayfasıdır:

https://www.facebook.com/kadirmisiroglucom/

.

Kadir Çandarlıoğlu

www.belgelerlegercektarih.com

.

8 responses to “Instagram’daki Sahtekar Ali Çandarlı’nın yeni yalanı”

  1. Şeyhmus Avatar
    Şeyhmus

    Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Bu tür dengesizlerle uğraşmak zordur. Allah en iyisini bilendir. Sen gönlünü ferah tut. Kimin kim olduğu apaçık ortada. Allah’a emanet ol.

  2. Azime Çetin Avatar
    Azime Çetin

    Abi,bunlar kesin yahudi! Bir yahudiler bu kadar aşağılıkça kuyruklu yalanlara başvuruyorlar. Başka bir sebebi olamaz! Tam FETÖ’cü kemalist münafık taktikleri! Aynı!

  3. Muhammet Erol Avatar
    Muhammet Erol

    Ben Ali Çandarlı (!) ile konuştum bana ben kadiri canlı yayına çağırdım ama gelmiyor dedi.
    Kadir yurtdışında olduğu için dava açamıyorum ama sen bana iftira attığın için sana dava açarım bir daha konuşursan dedi

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      Muhammed Erol, sen hakki haykir, dava a-ca-maz! acarsa masraflarini ben karsilarim. Elimde kapi gibi belgeler var, zaten bu isten hüküm giyecek, kacari yok.

      Canli yayina neden cikayim? Canli yayinlik is yok ki… Her sey ortada. Herifin sahtekarligini belgelerle ispat etmisim, kendisi de itiraf etmis, ne diye böyle utanmaz arlanmaz küfürbaz ve sahtekar biriyle canli yayina cikayim? Erdogan Kilictaroglu ile canli yayina cikiyor mu? Cikmaz, cünkü o derekeye inmez, ben de inmiyorum. Ben sahtekarligi ifsa etmisim. Hesabini verecek.

    2. Payitaht 1299 Avatar
      Payitaht 1299

      Muhammet Erol kardeşim, Ali Çandarlı denilen SAHTEKARIN, tüm sahtekarlıkları bu sitede belgelendi.

      Sahtekar beni de tehdit ediyordu. Ne yapabildi? Hiçbir şey yapamadı! Yapamaz da! Neden? Çünkü onun tüm sahtekarlıklarını belgeledik. Kendisi de sahtekarlığını kabul etti.

      Ali Sahtekarının kim olduğunu merak ediyorsan özet geçeyim:
      Kadir Çandarlıoğlu Hoca’nın adını taşıyan Instagram hesapları açarak, Müslümanları aldattı ve bu hesaplardan her türlü herzeleri yedi.(sahtekarın yediği herzelerin hepsi bu sitede belgelendi) Bu yediği herzelerin hepsini, Kadir Çandarlıoğlu Hoca’nın adını kullandığı hesaplardan yaptı.

      Kadir Çandarlıoğlu Hoca, kendi adına hesap açıldığını farkedince, sahtekarı her yerde deşifre etti. Sahtekar ismini birden Ali Çandarlı yapıverdi. Sahtekar kendi de itiraf etti zaten.

      Muhammet Erol kardeşim, Kadir Çandarlıoğlu Hoca her şeyi belgeleriyle ispatladı. Delillerin hepsi bu sitede mevcut.

      Müslüman kardeşlerimizi aldatan, her türlü herzeleri yiyen bu sahtekara prim vermeyelim. Ortada bir sürü bilgi, belge, ispat dururken, sahtekarın kuruntularına gelme.

      Allah’a emanet ol.

    3. Şeriat-ı Garra-yı Muhammediye Avatar
      Şeriat-ı Garra-yı Muhammediye

      sizin gibi coluk cocugu topluyor cevresine korkutuyor kandırıyor her postu yalan ve burdan çalıntı yazık size

  4. Ummetci Avatar
    Ummetci

    Zaten Ali Paşa torunu diyor Çandarlı Ali Paşa’nın oğlu yoktur.O zaman nasıl torunu oluyor???Bayanlara ses atıyor zaten diğer sayfalar neden atmıyordu?Burada bir bozulma var işte.Ben tanımam etmem ama buradaki konuşmalara ve kendi konuşmalarıma bir baktım.Konu kendini savunmaya gelince nasıl da cevap veriyor.Fakat normal sorulara (tarihi)cevap veremiyor.Çünkü birşey bilmiyor.Almanya’da yaşıyor demişti sizin hakkınızda ne alâka.İnsanın Almanya’da yaşaması ayıp birşey mi?Asıl ayıp sahtekarlık yapmak değil midir?

  5. musa Avatar

    Çok teşekkürler bilgilendirme için

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.