Kemalizmin Büyük Sırrı!

Published by

on

Kemalizmin Büyük Sırrı!

*

dikkat-seytan-insani-bunlarla-aldatiyor- maide 90 icki haram mi dikili taslar milli piyango haram mi

***

Kemalist sistem aşağıdaki ayette haram kılınan 3 şeyi “Devlet eliyle” meşru kılmıştır:

Maide Suresi 90: “Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz.”

Içki,
kumar,
dikili taşlar (putlar).

Ayete göre bunlar şeytan işi birer pisliktir ve kurtuluşa ermemize manidir. Bu üçünün ortak hususiyeti ise “insan aklını devre dışı bırakıp kula kul” yapmasıdır:

1 – Içki:
Aklı örter, ki ayette geçen “hamr” kelimesi Arapça’da “şarap” demek olduğu gibi “aklı örten” manasına da gelir. Ayrıca bağımlılık yapması da aklı devre dışı bırakır.

2 – Kumar:
Bağımlılık yapar, dolayısıyla bu da içki gibi aklı esir alır.

3 – Putlara tapınma:
Aklı tamamen devre dışı bırakır ve gönüllü teslimiyeti sağlar. Mekteplerde ve 19 Mayıs, 29 Ekim vs. gibi bayramlarda verilen narkozla “beynin uyanıp devreye girmesine” mani olunur.

Kemalizm, Devlet eliyle;

(1) bira fabrikası kurmuştur, ki Ankara Bira Fabrikası bizzat M.Kemal’e aitti.

(2) Milli Piyango adı altında kumarı teşvik etmektedir.

(3) M.Kemal heykeli (put) ve büstleri yaptırmaktadır.

Kemalistler neden bu 3 şeyi Devlet eliyle teşvik eder?

Çünkü kemalizm, aklını kullanan bir insanı kendine köle yapamaz. Aklı başında bir insan kemalizmi kabul etmez, edemez. Kemalizmi kabul etmek için ya akılları esir almak isteyen bir sahtekar, ya aklını kullanamayan bir cahil, ya da aklı devre dışı kalmış bir sarhoş olmak lazımdır. Insanları başka türlü kendine bağlaması ve kul gibi taptırması mümkün değildir.

Evet! Kemalizm afyondur…

.

**********

.

Kadir Çandarlıoğlu

.

Paylaşım Şartı:

Paylaşmak istediğiniz bir yazı, görsel vs. varsa, alakalı yazıya gidin ve yukarıdaki adres çubuğunda görülen linki kopyalayıp paylaşmak istediğiniz yere yapıştırın. Yani YALNIZCA LİNK PAYLAŞIMINA MÜSAADE EDİYORUZ. Ayrıca yazının sonunda “facebook” veya “twitter”ın sosyal medya paylaşım butonları var. O butonlara tıklayarak da paylaşılabilir. Başka türlüsüne hiçbir surette rızamız yoktur.

*

3 responses to “Kemalizmin Büyük Sırrı!”

  1. Yüksel Taranoğlu Avatar
    Yüksel Taranoğlu

    Kemalistler her seferinde “Biz Atatürkçüyüz” diyorlar.Fakat İslam dinini “Arabın dini, arabın kültürü” diye yaftalıyorlar.Müslümanlara ise gerici, yobaz, çağdışı diyorlar.Oysa biz kimlerin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
    Bu kemalistler ne hikmetse İslam’a karşı bir alerjileri varken neden daha çok ateizme ve ateistlere sempati duyuyorlar?Bir cenazesi olsalar ölüsünü camii avlusuna getiriyorlar..Bunlar kendileriyle çelişmiyorlar mı?.Atatükçülük maskesi altında din düşmanlığı yapıyorlar.Ateizm ve sosyalizme karşı daha çok sempati duyuyorlar. Mütedeyyin insanları hor ve hakir görüyorlar.
    İnsanlık, İslam hak ve adaletine muhtaç kalmıştır.Yeryüzünde tüm müslümanlar İslam hayatını gereği gibi yaşasalardı yeryüzünde emperyalizm ve siyonizm egemen olmazdı.
    İslamiyet’in baş düşmanı gaflet ve cehalettir.İdeoloji olarak Siyonizm ve Kapitalizm’dir.Bunlar yeryüzünden kaldırılmadığı müddetçe dünya halklarına huzur ve refah gelmeyecektir.

    1. Gıyaseddin_Keyhüsrev Avatar
      Gıyaseddin_Keyhüsrev

      Meselâ 11 12 yıl önce meydanlarda gençleri gösteriyorlar ve genç adam şöyle diyordu ülkem için içiyorum.
      Tekbir getirmekten usanmayan bu milletin evlatlarını konser meydanlarında ellerinde viski şişesiyle kız erkek anıran sefillere çevirdiler. Yazıklar olsun…
      Allah bu milleti aslına çevire… Âmin…

  2. OSMANLI GELİYOR Avatar

    innedine indallahil islam islam dışı bütün inanç ve fikirler satanizmdir.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.