Osmanlı Geri Gelecek, Zalimler Diz Çökecek!

Published by

on

Osmanlı Geri Gelecek, Zalimler Diz Çökecek!

*

osmanli-geri-gelecek-kafirler-dize-gelecek-osmanli-hanedani

***

Bugün Hilafetin Kaldırılmasının ve Osmanlı Hanedanı için alınan sürgün kararının 93’üncü yıl dönümüdür.

Emperyalistler Lozan’da “Hilafeti kaldıracak ve Osmanlı Hanedanı’nı da bize vereceksiniz” dediler, vermeden de Lozan’ı onaylamadılar. Ne zaman ki Hilafet kaldırıldı ve Osmanlı Hanedanı yurt dışına sürgün edildi, işte o zaman Ingiltere Lozan antlaşmasını kendi meclislerinde onayladı.

M. Kemal, yüzyıllardır zalimlere diz çöktürmüş ve bizi dünyada süper güç yapmış olan Osmanoğullarını çoluk-çocuk-kadın-yaşlı demeden bütün fertleriyle Avrupa’ya sürerek, emperyalistlere adeta şöyle cevap vermiştir:

“Yüzyıllardır size diz çöktüren, kök söktüren Osmanoğullarını ayaklarınızın altına serdim… Işte gözlerinizin önünde süründürüyorum, size muhtaç hale getirdim. Şimdi onlara dilediğinizi yapın ve intikamınızı alın.”

Böylece Osmanlı Hanedanı’nı Avrupa’da hapsettiler ve tekrar Türklerin Hakanı ve Müslümanların Halifesi olmalarına izin vermediler. Artık rahatça dünyayı sömürebilirlerdi ve öyle de yaptılar.

Ama Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi; “Deden bile söndüremedi Islam’ın Nurunu. Sen mi söndüreceksin Ebu Cehil’in Torunu!”

Söndüremeyecekler… Cüce Kemalizm yıkılacak, Yüce Osmanlı zihniyeti geri gelecek inşaallah.

.

**********

.

Kadir Çandarlıoğlu

.

**********

.

Alıntılarda şu şekilde kaynak belirtiniz:

www.belgelerlegercektarih.com

*

8 responses to “Osmanlı Geri Gelecek, Zalimler Diz Çökecek!”

  1. Ömer Faruk Çakmak Avatar
    Ömer Faruk Çakmak

    İnsanları ne kadar bu konuda bilgilendirmeye çalışsak, gerçekleri anlatsak da anında yobaz ve gerici damgası yiyoruz. Tabi ki bu bir engel değil fakat sadece biz insanların anlatmasıyla değişim çok az olur. Siyasilerin büyük önemi var bu konuda. Bence ilk ve en büyük adım olarak olarak Kamâlı putlaştıran 5816 sayılı kanun kaldırılmalı ve sonra da ülkenin “gerçek” tarihi okul kitapları uzun bir süreçte kademeli olarak değiştirilip gerçek tarih yazılmalı. Ayrıca siteniz çok güzel. Bence YouTube kanalı da açmalısınız. Bizim milletin geneli böyle uzun yazıları okumuyor fakat video şeklinde olursa izleyip bilgilenebilirler

    1. YUSUF Avatar
      YUSUF

      kardeş 5816 sayılı kanun adnan menderes tarafından demokrat parti döneminde çıkartıldı cahil konuşmayın

      1. belgelerlegercektarih Avatar

        Yorum icin tesekkürler Yusuf, cehalet meselenin özünü bilmemektir…

        Demokrat parti menderes demek degildir. Demokrat partinin kurucusu m. kemalin adami celal bayardir. O dönem Menderes’e ragmen birtakim isler yapilmistir. Ayrica bu kanun hakareti suc sayiyor, halbuki sirf elestirildigi icin de hüküm giyenler olmustur. Bu hususta bir yazimiz vardi, buyrun:

        Kemalist iftiralara cevaplar – 1

      2. Muhammed Avatar
        Muhammed

        Merhaba ben de bir katkıda bulunmak isterim o dönemleri çok iyi hatırlıyorum, Menderesin rüzgarıyla hiç olmadığı kadar tarihi gerçekler neşr edilmeye başlanmıştı o zaman, Hlakın çoğunluğunun ise hafızaları da zaten taze idi , zira yapılan zulumleri bizzat yaşayan tanıklar yeni nesle anlatıyordu, fikri bir canlanma vardı tarihi gerçeklerin dile getirilmesinde… işte bu noktada önlem almak istediler, nolduysa birden heykelelre saldırılar olmaya başladı benim şahsi kanaatime göre m. Kemalin heykellerine yapılan saldırılar provakasyondu, yani tarihi gerçeklerin ortaya çıkmasını istemeyen kemlistler heykellere islami kimlikli kişiler kılığında saldırmaya başladılar, amaçları o kanunu çıkarmak için bir bahane yaratmaktı…ve bahaneyi kendileri yarattı…sonra Menderesi bu işe heykellere saldırı oluyor bahanesiyle zorladılar, lakin hukuken yaşamayan birisi için kanun çıkarmak mümkün değildi zannedersem onuda bir yahudi hukukçunun işgüzarlığıyla hatırısına bilemem ne diye kılıfına uydurdular…bu kemalistlerin en bilinene taktiği önce bahaneyi yarat sonra amaca ulaş…Kubilay olayıda bence böyledir kemalist bir komplonun kurbanı oldu kubilay yüzbaşıda çünkü o olay da bahane edilip taktiri sukun kanunu çıkarılmış olabilir çünkü taktik aynı taktik, son olarak latife hanımın mektubu ortaya çıktığında da sakallı cübbeli kılığa girmiş bir kaç meczubun heykelelre saldırı haberini yapıp ortalığı proveke ettiler maksatları latife hanımın mektubunu gözden kaçırmaktı bence …Hülasa kemalistler pragmatist plancı ve şeytani kimselerdir amaçlarına ulaşmak uğruna yapmayacakları iş, yapmayacakları komplo yoktur, hiçbir halaki etik kuralı tanımazlar vesselam

    2. belgelerlegercektarih Avatar

      Yorumun icin sagol Ömer Faruk. Youtube kanalimiz var, video yapma imkanin varsa bize gönder yayinlayalim.

      1. yenişehirli abdoş ağa Avatar

        youtube ile iş yürümüyor

  2. ismail Avatar
    ismail

    Osmanliyi geri getirttirirlermi zannediyorsunuz. Bakin en az 30 civarinda arap devleti var. Petrol kaynaklari arap uuslarin elinde çoğunlukla. Bunlarin birleşerek tek devlet olduğunu duşunursek. Ab den, abd den ve rusyadan daha geniş devlet oluyorlar. Buna türkiyeyide dahil edersek zaten osmanli sinirlarinin yuzde doksani geri gelmis oluyor. Korku bu işte o sebeple libya çad birleşir hristiyan ve yahudi dunyasi zorla tekrar ayirir, libya misir birleşir ayni guçler zorla ayirir. Misir suriye birleşir yine zorla ayirirlar. Muammer kaddafi biraz kafadan kontakti deli dolu konuşurdu ama bazen en doğruyuda o söylerdi. Neden araplar tek devlet olamiyor. Neden birbirine duşman ediliyorlar. Derdi. Adresi Abd olarak gosterirdi, saddam huseyin abd nin dostuydu. Neden onu astirdi Abd, yarin aynisini bize yapmayacaği ne malum bunlarin dedi. Bu sözler onun sonu oldu. Ülkesinde çikartilan bir içsavaşla aşağilanarak rezil ruzvan bir halde öldürüldü.
    İslam ülkelerinde oluk oluk kan akmasina sebep olanlardir kaddafiyi öldürtenler. Bunlar sadece israilin değil hristiyan dunyasininda guvenliği için yapiliyor. İslam ülkelerinin petrol kaynaklari zorla ellerinden aliniyor.

  3. Oktay M. Avatar
    Oktay M.

    KARTAL YENIDEN DOGACAK !
    Mogol saldirilari sonrasinda´da herkes artik islam birligi bitti dediler,Osmanli dogdu.
    Unutmayalim,Allah gerekirse Firavunun sarayinda bile bir Musa cikarir.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.