Dikkat! Sahtekarlar bizim ismimizle instagram’da sahte bir sayfa açmış, itibar etmeyiniz!

Published by

on

*

Dikkat! Sahtekarlar bizim ismimizle instagram’da sahte bir sayfa açmış, itibar etmeyiniz!

*

SAHTE HESAP:

instagramdaki sahtekar ali candarli instagram, kadir candarlioglu instagram, fake hesap kadir candarlioglu

***

*

GERÇEK ORİJİNAL RESMÎ HESAP BUDUR:

https://www.instagram.com/kadir_candarlioglu_gercektarih/

instagramdaki sahtekar ali candarli instagram, kadir candarlioglu instagram, gercek hesap kadir candarlioglu.jpg

GERÇEK ORİJİNAL RESMÎ HESAP BUDUR

*

**********

.

Kadir Çandarlıoğlu

.

Paylaşım Şartı:

Paylaşmak istediğiniz bir yazı, görsel vs. varsa, alakalı yazıya gidin ve yukarıdaki adres çubuğunda görülen linki kopyalayıp paylaşmak istediğiniz yere yapıştırın. Yani YALNIZCA LİNK PAYLAŞIMINA MÜSAADE EDİYORUZ. Ayrıca yazının sonunda “facebook” veya “twitter”ın sosyal medya paylaşım butonları var. O butonlara tıklayarak da paylaşılabilir. Başka türlüsüne hiçbir surette rızamız yoktur.

*

3 responses to “Dikkat! Sahtekarlar bizim ismimizle instagram’da sahte bir sayfa açmış, itibar etmeyiniz!”

  1. Meryem Avatar
    Meryem

    Kadir Bey,yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum ancak “Yalnız erkekler çalışsın” konulu tweetinize söylediklerinizi belki bir yandan anlarken bir yandan da dostane bir eleştirim var.
    Sistem kadını ekseriya çalışmaya itiyor,hayatta kalması,dinini,dünyasını ayakta tutması ve namusu için(AKP hükümeti varken en azından seçeneklerimiz var,ondan önce o da yoktu!).Hakikî dindar,müttakî,güvenilir adam bulamıyor insanlar kolay kolay,zaman çok bozuk,herkes aldatıyor.
    Evet,belki Osmanlı olsaydı;ADAM GİBİ,NAMUSUNA SAHİP ÇIKAN,mehter marşındaki gibi “ele,bele,dine imanım!” diyen mertler olsaydı,kadınını,çoluğunu çocuğunu geçindirecek-Emine Bulut cinayetindeki gibi öldürmeyecek,ayyaş,eroinman,kumarbaz,serseri olmayacak,gözü karıda,kızda olmayacak(bizim padişahlarımız siyasi sebeplerle birden çok evlilikler yapmışlarsa da Osmanlı halkı ekseriya tek eşlidir;karılarının üzerlerine gül koklamamışlardır!),o zaman kadın evde rahat rahat otururdu,evine bakardı,çocuğuna 7/27 dinî eğitim verirdi…tahakküm altına alınmasaydı,dövülmeseydi,İNSAN OLAN İNSAN bulsaydı.

    1. belgelerlegercektarih Avatar

      Tesekkür ederim Meryem hanim. Kadinlar calismamalidir diye bir iddiamiz yok. Calisacaklari sahalar elbette vardir, calisabilirler. Bizim o twitte dikkati cektigimiz husus para baronlarinin niyetidir.

  2. […] Dikkat! Sahtekarlar bizim ismi… için belgelerlegercektari… […]

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.